lauantai 4. heinäkuuta 2015

Nail pattern boldness Glitter food

Kävin Mi Nailsissa ostoksilla tällä viikolla. Sinne on saapunut Nail pattern boldnessin Digital flash -päällyslakka, Glitter food ja Hydration -aluslakka. Ostin kokeiluun pullon kaikkea ja kerron kaikista aikanaan jotain.
Aloitetaan Glitter foodista. Tämä päällyslakka on nimensä mukaisesti tarkoitettu glitterisen lakan päälle, tasoittamaan röpelöistä pintaa. Homma toimii niin, että glitterin päälle laitetaan tämä, ja tästä muodostuu satiininen pinta, joka pitää sitten vielä päällyslakalla kiillottaa. Eli näissä kynsissä on nyt Color clubin Otherwordly, sitten Color clubin Starry temptress -glittertopper, ja sen päällä sitten glitter food ja vielä siinä päällä kerros päällyslakkaa. Ja lopputulos on todella kauniin kiiltävä ja tasainen! Näistä tulee jopa sellainen gel effect -vaikutelma, eli tietysti tällainen määrä lakkaa, vaikka kuivuukin hyvin nopeasti, on vähän geelikynsimäisen paksu. Kuka tykkää, kuka sitten ei tämmöisestä, se on makuasia.


Toisena kokeilin tätä tekstuurilakan päälle, tässä Opin Silent stars go by. Jos tällaisen tekstuurin päälle laitta suoraan pikakuivattavan, niin lopputuloksena on kimallus, mutta karheus pysyy myös. Tässä kerron glitter foodia ja kerros top coatia ja lopputulos on tosiaan hyvin tasainen.                               

                                      


Kaiken kaikkiaan siis glitterlakkojen ystävälle oikein mieluisa apulainen tämä glitterfood. Ei tarvitse pikakuivattavaa kahta-kolmeakin kerrosta, vaan yksi riittää tämän päälle. 

6 kommenttia:

 1. Oih kuin ihanat nuo siniset kynnet! Upea väri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiitos! nuo starry temptress -lakat on olleet jo pitkään ihan mun suosikkeja, mutta vähän kökön koostumuksensa vuoksi ovat harvoin käytössä... :D

   Poista
 2. Itsekin kävin tällaisen ostamassa, mutten ole vielä käyttänyt. Mietinkin juuri tuota, että pitääköhän tähän laittaa vielä jokin päällyslakka päälle. Hyvä että selvis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Y) joo, hyvä ostos! :D pitää koitaa viä keksiä joku kaameempi kökköglitter alle :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. joo! yllätyin itsekin! :) ei mikään arkipäivän tarve, mutta joidenkin lakkojen päälle tosi hyvä! =)

   Poista