perjantai 10. heinäkuuta 2015

Essence swatchailua ja geometric camo -kynnet

Kävin eilen Tokmannilla Essence-hyllyä taas katselemassa ja ainahan sieltä jotain tarttuu mukaan. Maahantuoja sattui olemaan täyttämässä hyllyä juuri, juttelimme ja hän sai minut vielä nappaamaan muutaman meikkituotteenkin testailuun. Mutta nyt lakoista. Tykkään Essencen sudista, se on sopivan leveä mutta jämäkkä. Erittäin helppo lakata näillä. Kaikista muista lakoista on kaksi kerrosta ihan riittävästi, mutta tuo Foil effect Lady mermaid tarvitse neljä kerrosta, mutta ensi kerralla näette sen jonkun toisen lakan päällä ja koristeltuna, toiminee siten paremmin. Erittäin helppoja lakkoja.Black is back, hyvä perusmusta, kaunis kiilto ja peittää hyvin.


 Beautiful lies, minulla on vähän aukkoa kokoelmassa liilojen osastolla, tämä mahtuu hyvin mukaan!


 Lady Mermaid, foil effect, ihana sävy, hyvä efekti, mutta ei yksinään parhaimmillaan.


Ja ihan suosikki: Discreet agent, kaunis camo tai army -sävy, vihertävänharmahtava.


Ja kynsille sai jäädä tämä ihana Discreet agent. Messy Mansionin geometric camo -kynnet inspiroivat minua ja päätin kokeilla. Alla kultaiset leimat ja päällä mustat Moyoun holy shapes 04 -laatasta. Kulta on juuri sopivan huomaamaton (vaikka se huomaamattomuus minua normaalisti ärsyttää...) ja kokonaisuus on erittäin kiva mun silmään! Tätä saattaa tulla testattua toistekin!
4 kommenttia:

 1. Tuo violetti lakka pitää vielä noukkia kotiin joku kerta. Näyttää niin näpsäkältä, eikä edes liian tummalta. Mä aina kartan violettien ostamista, kun ne tummuu kynnellä niin paljon. Muut mulla jo onkin ja toi agentti on munkin suosikki. Aivan mielettömän hieno sävy ja nää leimat sopii täydellisesti lakkaan. Pitää kokeilla itsekin joku päivä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ei tumma, ei vaalea vaan sopiva violetti! :D agentti on namu! :D odottelen sun kokeiluja! <3

   Poista
 2. Mä niin haluan itselleni Essencen lakkoja, pitänee eksyä Tokmannille lähiaikoina. Omat suosikit näistä on ehdottomasti toi Beautiful lies ja Discreet agent!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, suosittelen, halpa ja hyvä on kerrankin sama tuote! :D ja heii, agentti on mun suosikki myös, mutta hmm, juuri kohta tulee postaus toisesta suosikista!

   Poista