sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Bestie twin nails with Krista

Olemme Kädet tärisee -blogin Kristan kanssa usein puhuneet leimadecalien testailuista ja eri tekniikoista ja päällilakoista. Päätimme koklata samantyylisiä. Ja tribaalikuviota, koska nyt olemme molemmat sen ystäviä ;) . Mun kynsiin on käytetty Moyoun laattaa, Krista käytti Born pretty Storea. Minä tein decalit leimasimiin, Krista muoville. Lopputulos näkyy alla. Ei vieläkään täydellistä, mutta taas on harjoiteltu! :D kiitos Krista!


Ja tässä mun kynsien teon vaiheet. Leimat stampereihin, aloitettiin kahdesta per käsi, koska kymmenen olis hermoille liikaa! :D 

Sitten maalaillaan halutut värit.

Tämän jälkeen en tällä kertaa laittanutkaan päälle kirkasta lakkaa, vaan pohjaväriä, eli tässä tapauksessa valkoista! Toimi erittäin kivasti! 

Sitten irroitus, kun ovat kuivunee ja lättäsin valkoisiksi lakatun päälle. Leikkasin vähän muotoonkin, mutta jonkun verran siistittävääkin oli.

Ja näin tuli valmista!

Muihin kynsiin Zoyan hiekkalakkoja ja tykkään kyllä kauhean paljon lopputuloksesta! Pieni epätäydellisyys hukkuu kokonaisuuteen mielestäni! :D 8 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi tästä oppitunnista :D Kymmenen olis todellaki ollut liikaa :´D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D tää oppitunti saa taas meille hetkeksi riittää.... huh! :D <3

   Poista
 2. Hienot kynnet! :) Ite en tähän mennessä ole uskaltanut edes lähteä tätä kokeilemaan, mutta toihan näyttää helpommalta mitä kuvittelin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitsa! :D joo ei vaikeeta, kuhan ei aseta rimaa täydellisyyteen... :D se vaatii rankkaa harjoitusta..

   Poista
 3. Meillä oli Heidin kanssa myös tänään haastekynsissä leimadecalit :D Itse tein kanssa leimasimiin omani ja Heidi tais tehdä leivinpaperiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D huomasin, hienoja kukkia olitte tehneet! ai leivinpaperille, hmm.. pitää ehkä yrittää... :D

   Poista