keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

El Corazon leimalakkoja testissä ja verigreippi-Sprite kynnet

Tilasin Hypnotic polishilta El Corazonin leimalakkoja ihan vain kokeillakseni onko niistä mihinkään. Tilasin värit silver, gold, pink, the paradise ja orange neon. Eri koostumuksia ja sävyjä. Testailin näitä musta ja valkoisen päälle ja lisäksi vielä tuon hopeisen ja kultaisen leimalakan päälle, kun halusin tietää kuivuuko se koskaan, jos sitä laittaa koko kynnelle. Näin homma eteni.

Tässä kaikki lakat rivissä ja mustan päällä hopea, kulta ja paradise, ja lisäksi paradise valkoisen päällä. Toimivat kaikki näin oikein kivasti!! Eivät nuo kulta ja hopea ihan ykkössuosikeiksi kerrasta nousseet, mutta tumman päällä toimivat hyvin. Paradiseen rakastuin, kiva väri ja toimii niin tumman kuin vaalean päällä.

Tässä vielä toinen kuva samasta setistä.

Tässä sitten orange neon ja pink. Pinki kiva kummankin päällä, oranssi mustan päällä ei vakuuta, mutta valkoisen päällä on tosi kiva! Creme on oikein paksua ja leimaa helposti!

Tässä sitten mielenkiintoinen kombo. Valkoisten päällä hopea ja kulta. Ei vakuuta. Koostumus on shimmerinen ja minun makuuni ei erotu pohjasta tarpeeksi. Tämän nähdessäni tulin epätoivoiseksi ja lakkasin kultaa ja hopeaa koko kynnelle!! Tässä yksi kerros, eikä edes kestänyt kauhean kauan kuivua. Näin toimii hyvin! :D Leimasin päälle vielä orange neonia ja paradisea ja vau, kivat!!

Testauksien jälkeen tein vielä tämmöiset versiot. Hopeaa alla ja paradisella leimat. Nimettömässä ja pikkurillissä sitten Kikon tekstuuri 645 ja vähän Zoyan Cosmoa töpsöteltynä. Itselleni tuli näistä mieleen joku verigreippi-Sprite juoma?? =)

6 kommenttia:

 1. Mahtava vertailu! Oon miettinyt näiden tilaamista mutten uskaltanut, kun ei ollut oikein swatcheja missään. Kiitos paljon isosta työstä :). Nuo verigreippispritekynnet kyllä kelpaisi tännekin. Paitsi, että nyt tuli kauhea jano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! <3 mietin aina itse samaa, että olisi kiva nähdä oikeita käyttäjäkokemuksia eikä vaan valmistajan/nettikaupan kuvia. Joo, kuplivat janonsammuttajat nää on, eiku päin vastoin, janonaiheuttajat? :D :D

   Poista
 2. Kivoja leimalakkoja, kiitos hyvästä esittelystä! Tuo lakkaus on kyllä huippu ihana ♥

  VastaaPoista
 3. Waau, ihania kynsiä ja hyvältä vaikuttavat leimalakat. Olet kovin taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Kauniisti sanottu! <3 Vähän harjoittelua, ei tää niin rakettitiedettä ole... :D

   Poista