sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Nail pattern boldness Digital flash ja atsteekki-vinyylit

Sissi oli blogissaan marmoroinut Chinan Red-y to ravella ja minulle tuli semmoinen olo, että tätä ihanaa lakkaa pitää kanssa käyttää! Väri on neon oranssinpunainen. Kaveriksi valkkasin saman kokoelman Treble makerin. Vinyylikokeiluja päätin jatkaa ja palasin taas Kristan arkkiin, nyt se on loppu. Hyvin toimii, alle lakkasin valkoista.
Olen käyttänyt Nail pattern boldnessin Digital flash -päällyslakkaa nyt parisen viikoa ihan jokaisessa lakkauksessa. Lakka kuivuu erittäin nopsasti ja kuivattaa myös alemmat kerrokset nopsemmin jopa kuin luotto HK girlini. Kova kilpailija. Tämän koostumus on ehkä vähän "hyytelömäisempi", mutta kynnelle päätyessään tämä on ihan self-leveling, eli tasaantuu tosi kauniisti. Yhdistettynä Digital hydration- aluslakkaan olen saanut kynteni aika kivaan kuntoon, liuskottumista eroon,  ja esim. siskolleni lakatut kynnet ovat saaneet huisasti lisää kestävyyttä, lakkaus pysyy moitteettomana 5-6 päivää helposti! Suosittelen siis kaikille, testailkaa ihmeessä näitä alus- ja päällyslakkoja, etenkin yhdessä! Lakat löytyvät täältä ja minähän en hyödy klikkailusta mitenkään ja olen ostanut nämä pullollisetkin ihan itse, enkä saanut testaukseen! :) Olen käyttänyt näitä leimojen päällä ja muidenkin nail art juttujen, ei levitä, ei tahraa, ei suttaa, ei kutista! Jes!!
Kynsistä tuli tosi raikkaat ja pirtsakat! Värit piristävät ankeaa, vähän sateista sunnuntaita! :)


15 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Tosiaan hyvin piristävät! :>

  VastaaPoista
 2. uulalaamamaa meitsi is on fire!!! :D kiitti! ^_^

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä ihan supermakeet!

  Ja kiitos pikakuivattajavinkistä :) Kokeilen Nail Pattern Boldnessia varmaan heti kunhan kaksi HK Girl täyttöpulloani loppuvat joskus :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! ^_^ hei testaa ihmeessä, mäkin varmaan hankin edelleen honkkariakin, mutta tääkin on hyvä! :D en oo ihminen joka tykkäisi käyttää vaan yhtä juttua, vaan mielelläni koklailen ja testailen. :)

   Poista
 4. Upeat kynnet! Saas nähdä koska saan itse kaivettua nää vinyylit esiin jostain. Olen uhkaillut atsteekkikynsillä jo vuoden, mutta ei kai ne itekseen tuohon ilmesty :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D kiitos! <3 kaivas nyt, halutaan nähdä mitä ihanaa sä näillä keksit! mä olen tähän atsteekki/tribaalikuvio innostukeen heränny ihan näin jälkijunassa... :D

   Poista
 5. Oi miten ihana lakkaus, niin pirtsakka! ♥ Ja vitsit tuo pikakuivattaja antaa mahtavan kiillonkin, sitä pitää kyllä ehdottomasti testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! <3 kiiltokin on kaunis!! kannattaa testata, vaikka kaikki samat tuotteet ei kaikille sovikaan! =)

   Poista