maanantai 14. heinäkuuta 2014

Uusi kynsitarvikemyymälä Mi Nails

Aloittelevan blogini ensimmäinen sponsorisuhde on juuri uunituore asia. Ihan yhtä uusi kuin koko kauppa: Mi Nails. Mi Nails on Turussa, Maariankadulla, Puutorin kulmassa valopihalla toimiva kynsitarvikeliike, sekä kivijalkamyymälä että nettikauppa ( www.minails.fi ). Lisäksi Mi Nails tarjoaa kynsisalonkipalveluita, eli geelikynsiä sekä geelilakkauksia.
Mi Nals tarjoaa kynsilakkoja ja koristelutarvikkeita, osin sellaisia merkkejä, joita et muualta Suomesta saa, esim. Cheeky ja Cadillacquer. Zoyan lakat ovat hurmaavia, niitäkin saa ostaa Mi Nails myymälästä, mutta ei valitettavasti nettikaupasta. Kaikki verkokaupan tilaukset voit toki myös noutaa myymälästä, mutta jos haluat tuotteet mieluummin postitse, niin sekin onnistuu, joko postipakettina, pakettiautomaattipakettina tai Matkahuollon kautta. Kaikki toimitusehdot ja tiedot löytyvät helposti kaupan nettisivuilta.
Mi Nailsin tarkoituksena on myydä laadukkaita merkkejä ja valikoima tulee laajenemaan. Tarjolla on tällä hetkellä jo kynsilakkamerkeistä mm. Opia, Nicole by Opia (jota ei muualta Suomesta saa), Cadillacqueria (yksinoikeudella Suomessa) sekä Zoyaa myymälästä suoraan. Koristelutuotteina tarjolla on laadukkaita Blue Sea decaleja, Cheekyn leimalaattoja ja muita koristelutuotteita, aitoja Hello Kitty -leimalaattoja sekä Nailz Crazen ja BBF:n leimalaattoja (joita ei myöskään saa muualta Suomesta).
Sain Mi Nailsilta testattavaksi kaksi Zoyan lakkaa, ihanan tuoksuisen appelsiini kynsinauhaöljyn, Cheekyn lasiviilan, Hello Kitty -leimalaatan ja ihanan hyrrällisen neonvärisiä niittejä. Niitit ovat minulle uusi tuttavuus, ja ihastuin niihin heti. Kivan litteitä ja helppokäyttöisiä. Saamani Zoyat ovat Jacqueline ja Kiki.
Jacqueline on kaunis luonnonvalkoinen/ nude cremelakka ja Kiki kirkas pinkki sinertävällä shimmerillä. Molemmat ovat tosi hyväkäytöksisiä, ja levittyivät kauniisti. Jacqueline peitti kahdella kerroksella, ainakin lyhyemmät  kynnet, mutta kolmekaan ei olisi liikaa. Kikissä taas kolme on minimi, tai muutoin on näkyvää kynsilinjaa vielä. Mutta ei haitannut, koska lakat levittyivät kauniisti ja kuivuivat melko nopsasti.
Cheekyn viila oli uusi tuttavuus minulle myös, mutta viilaili oikein kivasti, raportoin sen toiminnasta, kunhan käyttelen sitä enemmän. Hello Kitty -leimalaatta leimasi oikein mallikkaasti! Kuviot ovat melko pieniä, mutta kivoja yksityiskohtia juuri vaikka noiden niittien kanssa?
Niitit ovat hauskoja ja helppojakin! Kiinnitin ne pikakuivattavalla päälilakalla. Tässä alla kuvia koko paketista, ja muutamasta lakkauksesta. :) Mitäs tykkäätte uudesta toimijasta kynsitarvikealalla? Kiitos vielä, Mi Nails!

6 kommenttia:

 1. Makeita lakkauksia oo tehny, tykkään! Kivaa ku on uus kynsikauppa Suomessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kiva, vähän kilpailua ei varmasti ole pahitteeksi! :) Ja kiitti, noista niiteistä etenkin tykkään itekin.. :)

   Poista
 2. Voi piip. Saattaa ehkä palkkapäivänä lähtee tilaukseen decalseja ja niittejä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D jep! decalit on tosi hyvänlaatuisia ja helppokäyttöisiä!! =)

   Poista
 3. Ompas ihanat Zoyat ja onnea ensimmäisestä yhteistyökumppanista!

  Kiva saada sellaisia kauppoja Suomeen kennen valikoimissa on myös sellaisia mitä Suomesta ei ole ennen saatu. Sillä hyvin erottuuu joukosta kun ei myy ihan samaa tavaraa kun muutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiitti, aika jännäähän tää yhteistyö on, mutta yritetään! :) Porukasta erottuminen on kilpailussa kyllä tärkeää ja laadukkuus, sekä tietysti hyvä asiakaspalvelu ja nopsa toimitus. Niillä pystyy keräämään varmasti innokasta asiakaskuntaa! :)

   Poista