keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Helpot perhoset

Kesällä näemmä blogin pitäminen on kevättäkin pikaisempaa. Saatan joskus reisssussa ollessa vain sen verran käydä lukaisemassa, että julkaisen ja luen uudet kommentit, mutta jääkin vastaamatta. Anteeksi siitä, yritän syksyllä parantaa tapojani.
Myös lakkailuissa on kiva kesällä päästä helpolla. En jaksa monta päivää olla samoilla kynsillä, mutta en kuitenkaan halua joka päivä väsätä kynsiä kahta tuntia. Nämä tämänpäiväiset kynnet syntyivät n. 15minuutissa, yksi kerros alulakkaa, yksi kerros värilakkaa ja leimailut kerrasta siististi niin, ettei tarvinnut yhtään putsailla ylimenneitä leimoja!! Jes! My kinda mani in the summertime! =)
Alla lakkana siis Diorin hurmaava Diablotine ja leimat on Pueenin. Viilasin eilen kynsiäni hurjasti lyhyemmäksi ja nyt ovat taas enemmän miun maun mukkaan. Pitkät on näyttävät swatchailussa ja koristelussa, mutta nämä miellyttävät omaa silmääni eniten. Lopputulos on siisti, vaikka tosiaan tämä onkin ihan vain 15 minute manicure. :)
Alin kuva on muuten otettu veden alla uima-altaassa! Kivat värit!
7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos ja ai että miten ihana nimimerkki sulla on!! jes!! :D

   Poista
 2. On kyllä tosi ihanat, kuka voisi vastustaa perhosia :)

  VastaaPoista
 3. jep, perhoset on kyllä munkin suosikkeja, aina takuuvarma kiva juttu! =) kiitos teille kaikille, eekku, Mari ja Johanna! =)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. kiitos Katarooma ^_^ kyllä leimaus toimii mulla aina ku tauti! :) ei voi epäonnistua!

   Poista