sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Ja vielä vimpan kerran näissä kisoissa: Go Germany!!!

Eli tänään pelataan mm-kisojen finaali: Saksa-Argentiina! =) Ja vaikka tykkään Argentiinastakin, niin silti, jos vastassa on Saksa, niin Saksa for the gold. :)
Kynnet on yksinkertaiset, mutta tykkään näistäkin kovasti. Aksenttikynnessä on strasseila muotoiltuna Saksan lippu ja muissa kynsissä alla valkoista ja päällä Saksan väreillä leima. Leima on Petla plate laatasta ja en ole näistä uusista unkarilaisista laatoista ihan täysin vakuuttunut. Tää oli nyt eka kuvio jota kokeilin, mutta vaikuttavat todella syvään kaiverretuilta ja nöftääntyvät helposti pumpulitumpulasta, en tykkää.. Katsotaan, kun otan seuraavan käsittelyyn! =)  Mutta nyt, Saksa voitoon!

7 kommenttia:

 1. Hienot!! Kai sulla on peel off noitten kivien alla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Danke! :D Ei itse asiassa oo,mut ne on vaan kirkkaalla päälilakalla kiinni, eli uskoisin et kun vähän liottaa niin siitä lähtevät! :D

   Poista
 2. Oiii, ihanat!! Jos en ois nukkunut näin myöhään niin mullakin oli mielessä tehdä vielä tänään kannatuskynnet Saksalle. (Lähden yöksi töihin toivoen ehtiväni seurata peliä siellä.) Näiden kynsien näkeminen lohduttaa vähän kun en kerennyt itse loihtia mitään. Tosi kivat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! =) Kauniisti sanottu! =) Tärkeämpää oli kyllä nukkua, terveisin yötyöläisen vaimo... :D

   Poista
 3. Siis eiks se ollukaan Pohjois-Korea, joka voittaa? :D

  VastaaPoista