keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Neonliukuverkkohässäkkä

Hmm, enpä oikein tiedä mitä näistä lopulta tuli. Aloitin lakkaamalla kerroksen valkoista ja sitten tekemällä liukuvärin China glazen parin kesän takaisilla neonlakoilla ( I'm with the lifeguard, Flirty tankini ja sun-kissed). Nämä lakat on aivan huippuihania, neonshimmereitä. Toimivat liukuvärissä kuin tauti. Onnistuin sotkemaan sormussormen, kun laiskana en jaksanu meikkisientä kastella ennen aloittamista. --> Sotkua!
Liukuvärin päälle suunnittelin ensin leimata jotain trooppista, mutta päädyin Chez Delaneyn verkko-kuvioon. Tämän jälkeen kynnet näyttivät vähän turhan pliisuilta. Mieleni on tehnyt koklata tuota sivujen rajaamista ja hmm, yritin! :D On se vaikeaa omaan käteen, erityisesti oikeaan vasemmalla. Eivät missään tapauksessa ole täydellisen siistit ja tasaiset, mutta välttävät mulle täksi päiväksi! Värit korostuvat kauniisti mustaa vasten! :)
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Why doesn't that surprise me? :D Kiitos Krista :)

   Poista
 2. Onpa kauniit! Liuku näyttää erityisen hyvältä! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti joo, nää lakat on kyllä helppoja liukuvärissä, ku niissä on sopivasti pigmenttiä, mut ovat sopivan juoksevia, et värit sekoo :)

   Poista
 3. Mulla tuli ananas mieleen näistä. Värit on makiat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ananas hmm.. niitä on tulossa kohta lisää, kuhan moyoun uudet tropiikkilaatat kotiutuu! :D olivat niin herkullisia, että tämmönen värien ystävä ei voinu olla tilaamatta, niistä saa herkullisia juttuja! :D

   Poista