tiistai 22. heinäkuuta 2014

Pueenin kukat

Valkoiselle leimaaminen on aina mun mielestä kaikkein kauneinta. Leimat tulevat kauniisti esille ja kaikki värit oikein pompsahtavat valkoisesta taustasta.
Niinpä päätin testailla uusia Mundo de unas -lakkojani nyt pääosin valkoisen päälle, joten paljon tämäntyylistä tulossa! :D
Alla siis Ginan white ja siihen leimattu Pueenin laatasta kukkia Mundon lakalla kupari. Yksinkertaisen kaunista?
9 kommenttia:

 1. Nuo on tosi kauniit :) kommentteihin oisi kiva saada vastauksia ja mieluiten parin päivän sisällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi. Kesäaikaan olen näemmä kevättäkin huonompi vastailija. Yritän kehuihin aina reagoida vaikka edes yhteisellä kommentilla, mutta tosiaan nyt olen välillä käynyt vain julkaisemassa kommentteja kesämenojen välissä. Ja yksi ongelmakin minulla on: en ole tuosta kännykän blogger-ohjelmasta löytänyt kohtaa, jossa voisin julkaista kommentteja. Sekin helpottaisi. Ehkä syksymmällä ehdin panostaa ja etsiä oikean kohdan. :) Kiitos kun kuitenkin luet blogiani, alunperinhän ajattelin kirjoittavani tätä ihan vain omaksi ilokseni! :)

   Poista
  2. Kesäaikana se on ihan ymmärrettävää ^^,

   Poista
 2. Ja kiitos myös Marille ja Katalle! Nämä olikin yllätyskivat kynnet! Itse ajattelin et ovat vaan tuollaiset peruskivat, mutta aika paljon tuli tykkäyksiä instassakin! :) Leimaväri on hurmaava, myönnetään. :)

  VastaaPoista