torstai 31. heinäkuuta 2014

Todistusaineistoa!

Ystäväni epäili kovasti, että voiko Dance Legendin wow prismat olla niin ihania kuin hehkutin. Kyllä, päätin tehdä todistusaineistoa!
Minulla on näitä kaksi, Inhale ja Beautiful lie. Koostumus on jännä. Se ei ole ihan selkeää glitteriä, vaan enemmänkin tuollaista murskattua kimaltavaa, ehkä vähän flakietyylistäkin hitulaa. Peittää kauniisti kahdella kerroksella ja on siis vaan todella kaunis ihan valossa tai varjossa, kummassa vaan. Minä ainakin rakastan näitä, vai mitä sanotte?
Aksenttikynsissä alla valkoista ja sormussormissa ystäväni lempileima, sydänperhonen. Se on Dashican laatasta. Pikkurillissä on isommat sydämet Messy Mansion -laatasta ja niiden sisällä lisää kimallusta.
Alla olevat kuvat ovat ihan käsittelemättömiä, vain kokoa on zoomailtu. Valossa ja varjossa. :)
Sadas postaus muuten tuli ja meni! Tämä on jo nro. 101. Mitäs sanoisitte pienestä arvonnasta? Vaikka kierrätyshenkisestä, mutta mukana myös jotain uutta!? Kiinnostaisiko? :)
8 kommenttia:

 1. Voi tällainen vihreä ihanuus voisi joskus päätyä munkin kokoelmiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen oikein lämpimästi! Mä haluan näistä kevätväreistä koko kokoelman, ehdottomasti! Koostumsus on jotain sellaista, jota en ole koskaan missään muussa lakassa kokenut! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. joo nää on jopa ihan varjossa kyllä upea, pitää myöntää :D kiitti!

   Poista
 3. Lääh ja puuh, aivan ihana lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D lääh ja puuh helteestä ja lakasta! jes! :D

   Poista
 4. Eih ku ihanat kynnet. Tuo vihreä lakka on niiin unelman kaunis... <3
  Kierrätysarvonnat on kivoja... Jei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olet ihana! ^_^ Niin on, lakasta olen niiiin samaa mieltä :D Kierrätysarvonnasta tuleekin ehkä vähän vähemmän kierrätys, mutta arvonta kumminkin! :D

   Poista