torstai 17. heinäkuuta 2014

Inspired by my t-shirt

Niin kuin olen usein kertonut, niin inspiroidun monesti vaatteista. Näiden kynsien taustalla on Asoksen t-paita, joka vilahtaa kuvissakin. Vaikeuksien kanssa voittoon mentiin näiden kanssa.
Alla on kerros Ginan valkoista, jonka päälle tein liukuvärin Chinan Turned up turquoisella, ja Opin kahdella Brazil-kokoelman hiekkalakalla. Jees, tähän asti oli tosi kivannäköistä, kunnes..
ajattelin leimata tähtiä Chez delaney laatasta noel 003. Valitsin tähtiä, joissa on vain reunukset, o-ou.. Ei hyvä! Toisen käden leimasin hienosti saman laatan kokonaisilla koko kynnen tähdillä ja siitä tuli mainio. Nooooh, paikkailin tilannetta maalaamalla nuo tähdet käsin päällä valkoiselta ja nyt kyllä miellyttää kovasti silmää. Jees! Nimettömän unicorn on VL019 -laatasta. Kyllä kelpaa lähteä huomiseksi päiväksi Tampereelle humpsuttelemaan?? =)
Omien kynsieni lisäksi väsäsin tänään myös sukulaisille juhlakynsiä urakalla. Kivoja tuli! Alla veljentytön kultakimalteiset kynnet, strassiaksenttikynnellä.3 kommenttia:

  1. Satenkaaret ja yksisarviset <3 Ei ihme, että ostit tuon paidan :D Ja kynnet mätsää tosi kivasti siihen! :)

    VastaaPoista
  2. Todella upeat nuo sateenkaarikynnet...

    VastaaPoista