torstai 11. kesäkuuta 2015

Sponssikokeiluja: Color4nails Cuticle-away ja kynsinauhaöljyt

Sain ihanaiselta www.color4nails.com-nettikaupan omistajalta viestin pari viikkoa sitten, että hän haluaisi lähettää minulle kokeiluun kynsinauhatuotteita ja muutakin, josta sitten kuullaan myöhemmin. Paketissa oli nämä kolme kynsinauhatuotetta: kosteuttava kynsinauhan poistoainelaventeli kynsinauhaöljy ja mango-granaattiomena kynsinauhaöljy.Itselläni kynsinauhat eivät hurjasti kasva, vain kerran kahdessa viikossa noin käytän poistajaa ja kun olin juuri käyttänyt, niin en ollut hyvä kohdeyleisö. Niinpä kokeilin kynsinauhanpoistajaa kahdelle testihenkilölle, jotka eivät juuri harrasta kynsien hoitoa. Ja lopputulos on melko muikea! Kynneltä irtosi kivasti töhnää ja nauhoja oli helppo työntää ja ne pehmenivät mukavasti. Tämä kosteuttava kynsinauhan poistoaine sisältää kookosöljyä. Tämän jälkeen käsittelin kädet vielä tuolla kynsinauhaöljyllä ja lopputulos miellytti niin omaa kuin koehenkilöidenkin silmää. Tässä vielä kuvia.

Koehenkilö 1. Ennen: Erittäin kuivat ja korppuiset kynsinauhat.


Koehenkilö 1. Töhnää kynnen päältä ja kynsinauhoita irtosi oikein kiitettävästi. Työstäminen oli helppoa, koska aine todella pehmitti ihoa.


Koehenkilö 1. Jälkeen: Melko kauniit ja kosteutetut kynnet ja kynsinauhat.Koehenkilö 2. Ennen: Pahat liuskottumat ja halkeilleet kynsinauhat.Koehenkilö 2. Jälkeen: Kynsinauhat mukavannäköiset ja liuskottumatkaan eivät erotu niin pahasti. Liuskottumathan pääsääntöisesti johtuvat kynnen kuivuudesta. Itse asiassa annoin tämän toisen, mangon tuoksuisen kynsinauhaöljyn käyttöön tälle koehenkilö kakkoselle ja katsotaan mitä se jatkuvassa käytössä tekee hänen kynsilleen. Palaamme asiaan vaikka viikon päästä! :)


Itse testailen tuota laventelin tuoksuista kynsinauhaöljyä ja se tuntuu imeytyvän oikein hyvin ja tuoksu on sopivan voimakas, muttei liian. Thank you, Color4nails, for letting me test these!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti