tiistai 23. kesäkuuta 2015

Hedelmärakkauteni

Olen aina rakastanut kaikkia mahdollisia hedelmäkuvioita. Ananas ei ole poikkeus ja tyttärien kanssa hamstrataan kaappeihin tällä hetkellä kaikkea mahdollista ananasjuttua, kun niitä nyt saa! :D
Näistä tuli ihan alkukesän lempparilempparikynnet! ^_^
Ananaskynsissä on musta pohja ja siihen leimattuna valkoisella Moyoun viime kesän tropical -laatasta tuo ananas ja raidat valkoisella. Sitten rupesin värittelemään ananasta Opin uusilla Color paintseilla (joihin olen ihan rakastunut...). Keltaista ja vihreää, sopivassa suhteessa mun silmään. Raidat saivat raikkauden vuoksi jäädä valkoisiksi.
Muihin kynsiin vielä Kikon vanhimmasta tekstuurikokoelmasta jo parin kesän takaa tuo musta ihanainen kimallus ja pari strassia. Tykkään ihan kauheasti!


Ps. Kesälomalla lakkailen yleensä heti aamusta, kun mies on jo töissä, mutta lapset nukkuvat. Ja koska haluan blogipostaukset aina saman tien, niin useimmiten on tarjolla vain yhden käden kuvia. Yritän ryhdistäytyä ja saada molempien käsien kuviakin taas otettua!! Mutta siihen tarvitaan aina toinen käsipari! :)

10 kommenttia:

 1. Oi vitsi ihanat! Innotit mut tilaamaan laattoja ja color paintseja, lompakko pyllistää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D kiitos!! ja pyydän nöyrimmin anteeksi sun lompakolta... kyllä se siitä toipuu, kun näkee kynnet, jotka lompakkoa käyttävät aikanaan! :D :D

   Poista
 2. Iihanat! Ananaskuviota löytyy kyllä tällä hetkellä kaikkialta.:D

  VastaaPoista