keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Liukua ja leimausta

Vaikka ajattelen, että mulla on aina tämmöiset kynnet, niin nyt kun ajattelen tarkemmin, niin onhan tää aika harvinaista herkkua ollut. Eli tänään liukua ja leimausta ja Glisten&Glown Ctrl-alt-delin testausta.
Ctrl-alt-del on lateksituote, jolla suojataan kynsinauhat esim. liukuvärin ja leimailujen ajaksi. Olen testannut aiemmin Color4nailsin lateksia ja se toimi mainiosti. Suti oli ehkä aavistuksen turhankin kapea minun kokoisiin lapioihin ja lisäksi se haju on kyllä aika voimakas. Tämän Glisten&Glown jälkeen taidan taas saada vipata muut nurkkaan. :D Tässä on suloinen, vähän persikkainen tuoksu. Toimii erittäin hyvin ja ei tullut roskastusta, vaikka olihan liukuvärisotku jo kuivunut kun sain leimattua. Lähti siististi yhdellä vedolla pois. Ja se tuoksu! ^_^ Ei oikeastaan mitään huonoa sanottavaa tästä tämän ekan kokemuksen jälkeen.
Laitoin liukuväriin pohjalle Lime Crimen vaaleanpunaisen cremen ja siihen liu'uksi Chinan ikivanhasta neonkokoelmasta ihanaisen Sun-kissedin. Tykkään yhdistelmästä kovasti. Koska väri oli ihanan raikas ja kesäinen, niin tietysi valkkasin kuvion uusista Moyoun tropical-laatoista. Laatan numero näkyy jossain kuvassakin! Tykkään kyllä taas kerran näistäkin, vaikka ehkä toistankin itseäni, mutta ei kai olisi järkeä jos tekisin lakkailuja, joista en itse pitäisi??? :D

1. Lateksi sormilla ja liukuväri tehtynä.

2. Liuku ja leimoja tehtynä, jostain jo lateksi nyppästy poiskin.

3. Tältä näyttää pelkän lateksin pois ottamisen jälkeen!

4. Ja valmis lopputulos.

5. Ja valmis lopputulos kikkailtuna! :D

6. Ja lupaamani kahden käden kuva! ;) 


9 kommenttia:

 1. Vautsi, nää on mielettömän hienot! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkäsin näistä kovasti itekin! ^_^ huippuväriyhdistelmä! kiitti!

   Poista
 2. Mulla tuo samainen lateksi käytössä, mutta omassa pullossa tuoksuu enemmän lateksi kuin mikään muu - tai en ainakaan huomaa muuta tuoksua vaikka joku siinä kai pitäisi olla? :D Hyvää tavaraa siitä huolimatta ja helppokäyttöinen tökötti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D mulla tuoksu ihan selkeesti miedosti persikalle, eikä juuri yhtään lateksille :D sulle on osunut vähätuoksuinen kohta annoksesta! :D iiiiziiiiii on juu =)

   Poista