perjantai 26. kesäkuuta 2015

Pidetään rattaat pyörimässä

Juhlapäivä lähestyy, mutta vielä tänään aamulla ehdin lakkailla. Kynnet ovat kasvaneetkin mukavaa tahtia, en tiedä onko syynä tuo Cnd Rescue XX, jota olen käytellyt kärkiin lähes joka lakkauksen alla. Se on öljymäistä, mutta imeytyy ihanasti. Kop kop, mutta kulmia ei ole viime viikkoina lohkeillut eikä myöskään liuskottumista juuri ole enää tietoakaan! Olen kyllä tyytyväinen tuohon aineeseen. Ai niin, ja olenhan muistanut kertoa sen ihanasta hattaran tuoksusta!? :D Pelkkää plussaa. Toisaalta kasvun ja hyväkuntoisena pysymisen takana voi olla myös kesä. Ei väliä kumpi, tykkään! :)
Näihin helppoihin kynsiin (juu pahoittelen, tämä viikko on ollut helppoa helpon perään melkeinpä... ensi viikolla ehdin taas enemmän!!) käytin testaamattomien laatikosta Zoyan Danniin. Voi luoja! Näiden koostumus on kyllä ihan täydellinen. Ainakin Zuza on ihan samantyylinen ja -laatuinen shimmer, en tiedä onko vielä muitakin? Jos on, voisin harkita. Nämä ovat ihan luottolakkoja, helppoa onnistua! Aksenttikynneksi ja pikkurillien pilkkuihin käytin Avonin Diamondia. Erittäin kaunis, erittäin helppo ja erittäin hieno tekstuuri! Todellakin hinta-laatusuhteeltaan priimaa! Leimat vielä Dependin hopealla Born prettyn nelikulmaisesta laatasta ja siinähän ne on valmiina. Ei kovin kummoista taidetta, mutta tykkään!!
2 kommenttia:

  1. Onpa nätti lakkaus! ♥ Kiva kuulla, että sun kynnet on pysyneet nyt paremmin kasassa :) Mullakin on, mut se on varmaan tää kesä mikä tekee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! tuo zoya on tosi kaunis! ja mä luulen kanssa, että se on tää kesä joka tekee, eikä mikään aine... sen näkee sit taas talvella! :D

      Poista