maanantai 8. kesäkuuta 2015

Hopeista leimailua ja ongelmia

Lakkasin kynnet kauniilla, mutta ehkä enemmän syyspuolelle jäävällä El Corazonin Matte Effect 127 lakalla. Väri on todella kaunis, tumma ruosteenpunainen tai lämmin viini, en oikein osaa kuvailla, mutta kuvat on hyviä! Yksi kerros (!) näissä kuvissa.
Varsinainen ongelma minulle ovat nämä kultaiset ja hopeiset leimalakat. En ole kovista yrityksistäni huolimatta onnistunut löytämään itselleni mieluisia. Joko värisävy tökkii tai sitten Mundolla ongelmana on se, että lakat erottuvat helposti ja sekoittelu on ihan hirveä homma, eikä sekäään aika riitä, tai sitten se ongelma, joka on esim. Models ownin chromejen kanssa: ne kuivuvat niin salamana, että käyttömukavuus kärsii! :D Eli ongelma! Ratkaisuja otetaan vastaan, jos sinulla on hyvintoimivia kauniinsävyisiä leimalakkoja, hopeaa ja kultaa. :)4 kommenttia:

 1. Ongelmista huolimatta hyvin oot onnistunut, lakkaus on tosi kaunis ja silmää miellyttävä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! jotenkin vaan tuo mundo tosiaan on öljyinen, eikä se sekoa vaikka kuin ravistas :D se öljyisyys tekee hopeisuudesta epätasaisen, ei nyt kuvissa kovin hyvin näy, mutta leimasimella erittäin hyvin..

   Poista
 2. Samaa oon kironnu itte noiden mundojen kanssa, hyvin tuntuu toimivan kuitenkin, vaikkei niin reilusti sekoita. Mulla on metallisina käytössä Essiet, gold as it gets (Vai as good as gold, sekoitan nimet aina), no place like chrome ja penny talk :) vähän rivakammin joutuu leimaamaan., mutta minun mielestä ei mahdottomia ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, en tiiä pitäiskö joku semmonen shaker hankkia... mullakin on essien kulta, mut en tiiä, mundo toimiessaan leimaa jotenkin niin tosi ihanaisesti siihen verrattuna :D :D

   Poista