maanantai 22. kesäkuuta 2015

Avon Mineral Crush Agate

Ihanainen veljentyttöni toimii Avon-konsulttina ja tilaan aina silloin tällöin hänen kauttaan jotain, muutakin kuin kynsilakkoja. Mutta nyt en voinut vastustaa kiusausta, kun näin Avonilla kauniita tekstuurikimalteita, Mineral crush -sarjaa. Tilasin värit Diamond ja Agate, tässä postauksessa kynsillä tuo mustikansinisen värinen, ultrakaunis Agate. 
Lakan koostumus on oikein hyvä, kaksi kerrosta ja nätti peitto, kuivuikin melko reippaasti ja tekstuuripinta on oikein sopivan karhea. Suosittelen kyllä testaamaan näitä, jos mahdollisuus on, hintaa oli vain 5,95 euroa.  
Yhdistin näihin jo tutut kukkaset BP-17 -laatasta. En oikein ole tyytyväinen lopputulokseen, olisi vaan pitänyt laittaa ihan selkeästi eriväriset kukat? Mutta kyllä näillä yhden päivän kesälomaa taas viettää. Sadepäivä, meillä on juhlat tulossa, niin jotain kukkienistutusta ja leipomisjuttuja taitaa olla tänään! :) 
8 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis tekstuuri, mulle tuli heti mieleen mustikka ja hauska, että niin itsekin mainitsit :)

  VastaaPoista
 2. Voih mää ihastelin näitä Avonin kuvastosta ja kahtoin tuota lakkaa silmät sydäminä. En silti ostanu sitä, mutta ää kyllä on nätti <3
  Ja söpöt kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, sävy on huumaava! :D mustikkakynnet on jo suunnitteilla! :D kiitti! <3

   Poista
 3. Todella kaunis lakkaus! Musta nuo kukkakynnet on ihanat sinivalkoisina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^_^ Ne on mulle varmaan liian hillityt :D Lol!

   Poista
 4. Kaunis lakkaus :) Mä tilasin kans Diamondin ja Agaten.

  VastaaPoista