maanantai 2. helmikuuta 2015

Nail art suti

Faktahan on, että tykkäisin tehdä enemmän kynsikoristeluja ihan itse piirtämällä, mutta kun en vaan osaa. Ei pyge niin sanotusti! :D Mutta aina silloin tällöin tykkään koklata ja ainakin huiskia viivoja menenään, niin päätin ottaa Born pretty storesta kokeiluun tämän nail art -sudin. Eikä harmita, suti maksaa kuitenkin jonkin verran, mutta on joka sentin arvoinen! Nättiä viivaa tulee, niinkuin näissä kynsissä mun mielestä näkee. Tämä Winstonian kukkaleima on yksi suosikeistani, mutta yhdellä värillä leimattuna vähän tylsä mun makuun. Päätin siis taas piristää sitä viivoittamalla ja ihan jees onnistui. Ei ollut sudista kii, niin sanotusti! :D Lakkoina pohjalla Ginan kevään Dust ja leimattu Mundolla, mutta nuo viivat laitettu sitten muilla Ginan kevätlakoilla, esim Cottonilla ja Pink orangella. Aika rauhalliset näistä nyt tuli, mutten viitsinyt alkaa kokeilla miltä neonvihreät viivat tuolla näyttäisivät?
Kaikki Born prettyn nail art tuotteet löytyvät täältä. Ja koodilla TGL91 saat 10% alennusta. Ja edelleen odotten laattoja, nam. :)

11 kommenttia:

 1. Oi, tosi hienot kynnet! Hyvä idea tuo leimojen värittely viivoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Nyt jo tuntuu, et vähän turhan hillityt, mut kai näillä huomisen työpäivän pärjää! :D

   Poista
 2. Hienot, tosin olen tottunut näkemään sulla värikkäämpää mutta luotan että huomenna jo taas rävähtää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mussa on ihan selkeesti kaksi puolta, ihan vastakkaista.. jossain sisällä tämmönen hempukkainen ladylike, mutta aika harvoin se pääsee pinnalle asti... :D

   Poista
 3. Aivan huippukauniit :) Just mun makuun!

  VastaaPoista