perjantai 20. helmikuuta 2015

Kokeilussa: Color4nailsin Crystalline Nail Veil

Olen ollut enemmän kuin skeptinen näiden lateksipohjaisten kynsinauhasuoja-aineiden suhteen. Ostin  kerran sitä taiteilijoiden käyttämää masking-ainetta, mutta sehän oli kovasti sotkuista, enkä oikein keksinyt millä olisin sitä järkvästi kynsinauhoille laittanut, kun se vain jämähti suteihin.
En kuitenkaan kieltäytynyt kun ihanainen Sisi Color 4 nails -nettikaupasta halusi lähettää minulle kokeiluun Crystalline Nail Veilin. Kiitin ja jäin odottamaan, ja kauhulla mietin, että joudunko taas vesimarmoroimaan? :D Ei kuulu mun suosikkipuuhiin, tai siis kuulunut..
Tökötti saapui. Pullo on aika pikkuinen, 8ml, ja suti todella ohut. Skeptisyyteni ei yhtään vähentynyt ensisilmäyksellä. Mutta ryhdyin hommiin, sopivan levänneenä, lomapäivän aamuna. Tässä kuvasarja kommentteineen!

1. Suti osoittautui loistavaksi! Tuotetta oli helppo levittää täsmällisesti sinne minne sitä kuuluikin laittaa. Kuivuminen oli helppo huomata, kun väri muuttui tuommoiseksi tummankeltaiseksi. (Excuse my yellow nails....)


2. Levitin pohjalakaksi Chinan kevätmalliston Pack ligthlyn sillä välin kun lateksi kuivui. (Ja muuten, Nail Veil -pullossa on allergiavaroitus siitä, että tuote siis sisältää lateksia!) Jos sanon samalla jotain Chinasta, palaan näihin varmasti vielä myöhemminkin: loistava levittyvyys, kaksi siistiä kerrosta ja ihana shimmer. Sudista en vaan edelleenkään tykkää! :D


3. Sitten töihin. Päätin kokeilla kaikkia hankalasti putsattavia juttuja, eli liukua cremellä ja glitterillä, mustia leimoja ja tadaaaaaaaaa, vesimarmorointia. (Marmorointi onnistui yllättävän hyvin.. pitäisiköhän sitä kokeilla oikeen kaikille kynsille taas pitkästä aikaa.. hmm....)


4. Tässä lopputulos nyppimisen jälkeen!! Ei jessus!! :D Aikaa meni pari hassua minuuttia ja säästin kyllä paljon harmaita hiuksia. Lopputulos on paaaaaljon siistimpi kuin olin ajatellut! Aine oli myös aika helppo nyppiä, kun tökkäsi pinseteillä vaan alun jostain kohdasta ja vähän liuutteli.


5. Sitten vähän siistimissutia, siis erittäin vähän.


6. Ja päälilakka! Wow! Ei oo ollu etenkään marmoroinnin putsaaminen koskaan näin helppoa! :D


Voin siis suositella tuotetta mielihyvin. Erittäin siisti ja helppokäyttöinen ja juurikin tuon kapean, epäilyksiäherättävän sudin vuoksi. Tuote maksaa 6 dollaria ja postikulut pelkästään tälle yhdelle tuotteelle ovat 4 dollaria. Kaupassa on kyllä monenlaista muutakin, että helposti sinne koriin saattaa eksyä jotain, hups. :) Taidanpa tehdä jotain vesimarmorointijuttua huomisiksi miittikynsiksi?
Thank you Sisi for letting me try this, I love it!! :)

12 kommenttia:

 1. Kätevältä vaikuttaa! Itsellä on käytössä tähän tarkoitukseen IsaDoran Peel Off Base, mutta välillä voisi kyllä kokeilla muitakin ratkaisuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mä olen koklaillut silläkin, mutta se ei musta irtoa näin nätisti yhtenä soirona :D ja lisäksi suti on vähän epätarkempi..

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä houkuttelevalta! Pitääkin pitää mielessä että tämmöinenkin vaihtoehto löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Mille tää haisee? Peel offia käytän itsekin mutta tuo ei ole pahan hintainen vaikka kokeilisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tää haisee vähän niinku lateksimaalille? :D ei hyvältä, vähän niinku voimakkaalta erikeepperiltä, mutta pahemmalta :D mut ei oo kauhean pistävä haju ja kuivuessaan haju vähenee! :D juu, tää on kyllä edullisimmasta päästä näitä vaihtoehtoja ja tuo suti ^_^

   Poista
 4. Instassa oon tätä kanssa kattonu ja ihmetellyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, niin määkin! nyt kun tarjoutui mahdollisuus testailla niin joo, tykkään :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. juu ja hyödylliseltä! :D mikä ikinä helpottaa vesimarmorointia niin sopii mulle =)

   Poista
 6. Ootko laittanut siveltimeen saippuaa ennenkuin oot levittänyt masking fluidia? :) Se estää melko hyvin ainetta imeytymään siveltimeen ja jymähtämään siihen. Joku perus fairy tmv. parasta siihen. Pyörittelee vain sivellintä jonkun aikaa saippuassa ja sitten kevyesti kuivaa pinnasta ylimääräisen saippuan pois. Kuitenkin niin, että saippuaa jää siveltimeen. Masking fluidin kanssa pitää myös olla tosi nopea, sillä se todellakin kuivahtaa äkkiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oooo kiitti vinkistä! :D pitää testailla sitäkin uudestaan! :D ehkä se toimii sittenkin ;)

   Poista