torstai 19. helmikuuta 2015

Matched to an outfit

Nää on aina mun suosikkijuttuja! :D Tykkään miettiä, mitä mulla on päällä ja suunnitella kynnet siihen sopivasti. Tänään päälläni on pinkkiä ja keltaista ja tuollainen päivänkakkarakoru, joten samaa teemaa kynsille.
Pinkki ihanuus on El Corazon 167, hurmaavan shimmerinen oikein kirkas kaunis pinkki. Aivan todella kaunis lakka!! Ihastuin ensi silmäyksellä. Leimasin päälle parin postauksen takaa tutuksi tulleella Born Pretty Storen kukkalaatalla päivänkakkaroita ja keltaiset pilkut niihin vielä keskelle. Tykkään, tykkään, tykkään!! Raikasta ja ihanaa! :) Aurinkokin paistoi niin kauniisti! Kyllä kelpaa lomapäivää vietelle! Huomenna luvassa sitten ihan jotain muuta!10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ^_^ kiitti! oon ihan huumassa näistä, oikein tuijottelukynnet! :D

   Poista
 2. Onpa ihanat! Tulee mieleen yhdet ikivanhat hiusklipsit, mitä käytin noin 15 vuotta sitten. Ne oli pinkit tuollaisilla valkokeltaisilla kukilla, ja tykkäsin niistä silloin ihan hulluna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostavat ihanilta! :D mä huomasin ison puutteen, kun mietin tuota asua, multa puuttuu päivänkakkarakaulakoru!! se puute on korjattava asap! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. <3 kiitos!! ihan hullun kaunis tämä pinkki, voit ihastella sitä myös Kristalla ;) :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. <3 kiitos! ja muuten lakan pysyvyyskin hyvä, nämä oli mulla kolmannen päivän aamuun, eikä käytönjälkeäkään :)

   Poista