sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Myöhästynyttä ystävänpäivää!

Vaikka haluaisinkin ajatella, että ystävänpäivä on ihan joka päivä, niin kumminkin hyvää myöhästynyttä eilistä ystävänpäivää kaikille lukijoilleni! Olette minulle tärkeitä! :)
Olin eilisen päivän kaverini Mirvan kanssa Love me do -messuilla ja sainkin lakata noin kymmenet kynnet messuvieraille. Oikein kiva päivä Mi Nails-Mirvan kanssa! :)
Tein itselleni tänään aamulla punahopeasävyistä, olemme menossa tänään miehen kanssa elokuviin katsomaan juurikin sitä paljon parjattua leffaa..
Tilasin Creative shopin stamperin jokin aika sitten ja sain sen joskus ehkä reilu viikko sitten. Testailin heti ja kauhukseni totesin, että ei pelitä alkuunkaan. Noh, annoin sen joidenkin nettivinkkien perusteella ihan vaan makoilla pöydällä muutaman hetken, reilun viikon siis tässä tapauksessa, ja tahkosin asetonilla ja vähän viilaakin sille näytin: lopputuloksena mahtava kokemus tänään aamulla! Taitaa sittenkin olla suosikkiainesta tässä leimasimessa. :)
Lakkoinan on käytetty Opin Boyfriendiä ja Zoyan Cosmoa, sekä laatta on Born pretty storesta. Muistakaahan tuo minun alekoodi. Jokainen testaamani leimalaatta ainakin on toiminut moitteettomasti ja tämäkin on siis mun ikiaikainen suosikkikukkani, mutta nyt koko kynnen versiona. Ei voi olla tykkäämättä! ^_^9 kommenttia: