lauantai 14. marraskuuta 2015

Ubermat - ekat kokemukset ja huippukivat Hurrikaanikynnet

Hain eilen Mi Nailsilta Ubermattoni ja heti tänään aamulla innokkaasti ryhdyin testaamaan. Ajattelin ensin kokeilla niin päin, että lakkaan kirkasta matolle, leimaan ja väritän ja sitten kynnelle. Ei ollut ihan mutkatonta, mutta Essencen kirkkaat lakat toimivat tässä minulla parhaiten. Ensi kerralla aka oletettavasti huomenaamulla kokeilen ensin leimata suoraan matolle ja sitten kirkas lakka vasta värittämisen jälkeen! =)
Sain aikaiseksi kuitenkin ihanaakin ihanammat Hurrikaani-kynnet. Pääsen tänään ekaan liigapeliin ihan livenä tänä syksynä, siis Hurrikaanin osalta. Kivaa! Keltaista ja mustaa siis. Uberchicin Wild west -laatasta valkkasin suosikkikuvioni, eli tuon kukkaakin muistuttavan sulkakuvion. Huippu kaunis! Tein neljä decalia ja lakkasin muut kynnet Catherine Arleyn 805:llä, koska ajattelin että mustista nuo decalikynnet sitten oikein pompsaavat esiin! Ja näin kävi! Bum bum bum, tykkään ihan kauhean paljon! :)
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos! <3 nää on kyl ihan tuijottelukynnet!! :D

   Poista
 2. Tuli kyllä mielettömän hienot kynnet. Mä sain tänään mun lakkauspisteen viimein kuntoon ja voisin kokeilla tuollaistakin. Mutta on se Messy Mansionin matto =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo, se toimii vissiin ihan yhtä lailla, en mä edelleenkään skrapaa sen päällä, en jaksa semmosta siivoomista! :D Skrapaan mainospaperin päällä ja teen decalit yms. sitten vaan matolle.. :D

   Poista