torstai 5. marraskuuta 2015

Cameepilkkuja ja anteeksi

Olen ollut luvattoman huono bloggaaja viimeiset viikot. Nyt vihdoin vihdoin vihdoin alan kaukaisesti taas muistuttaa itseäni ja todella kaamea ja sitkeä tauti alkaa väistyä. Huomenna paluu töihin, tosin ääni ei vieläkään ole täysin terässä. Mutta menen silti. On ikävä!
Tein Essencen Discreet agencyllä pilkkukynnet. Tää väriyhdistelmä on vaan tosi kiva mun silmään! Leimasin vasurin nimettömään camee-leiman Moyoun pro 07-laatasta ja muihin vain pilkkuja Uberchicin laatasta. Ei täydellistä leimailua, mutta pilkut piristävät mun mieltä ja tämän enempää en vielä pystynyt kaikkiin kynsiin! Asetonin tuoksu saa edelleen keuhkot vähän mykkyrään ja vietän tuolla lakkahuoneessa max. 20 min ja siinä ajassa ei nyt tän enempää syntynyt! :)4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitti! :) ja sä olit nopsa ku ehdit kommentoida jo eilen ku tää lipsahti julkaisuun viideksi minuutiksi! :D

   Poista
 2. Oi, tykkään näistä! Tuo vihertävä lakka on aivan upean värinen, En olisi ikinä tajunnut yhdistää keltaista siihen, mutta toimii todella hyvin! Mulle on tulossa vähän samanväristä lakkaa, joten saatan syyllistyä pieneen kopiointiin. Ainakin värien osalta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 teen niin, ensin meinasin harmaata ,mutta tämä osiui matkalla käteen! :D

   Poista