maanantai 2. marraskuuta 2015

The sininen leimalakka?

Sain Born Pretty Storesta taas kokeiluun paketillisen tuotteita. Tällä kertaa valitsin leimasimen, yhden laatan, sinisen leimalakan ja siistimissudin. Palaan kaikkiin tuotteisiin erillisissä postauksissa. Tässä keskityn tuohon siniseen leimalakkaan.

Pullossa on siis 15ml kauniin kirkkaan sinistä leimalakkaa ja hinta ei ole paha, 3,99dollaria. Tuotteen löydät täältä. Mitään inci-listaa ei lakassa meikäläisten ymmärtämillä kirjaimilla ole. Tuoksu on voimakkaampi kuin tavallisessa kynsilakassa, mutta ei Mundon leimalakkojen veroinen kamaluus. Tosin hajuaistini on neljän viikon sairastelun jälkeen varmasti epäkunnossa, eli yritän palata hajuasiaan myöhemmin.

Leimalakka toimii erinomaisen hyvin. Leimausjälki on kaunista ja myös mustan päällä kuvio näkyy erittäin hyvin. Tästä tuli minulle kerrasta suosikkisininen. Minulla on ennestään vain vaaleansinistä ja ihan tummansinistä. Jes! Tässä vielä kokeiluista kuvia.

Muistathan, että kaikki nail art -tuotteet Born Prettystä löydät täältä ja koodilla TGL91 saat 10% alennuksen tilauksestasi!


8 kommenttia:

 1. Kiva toi musta/sininen yhdistelmä

  VastaaPoista
 2. Nää leimauslakat on kyllä tosi hyviä ja peittäviä mustankin päällä! Haju on vähän pistävä muttei erotu normaalista kynsilakan tuoksusta mitenkään hirveästi mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä, ettei mun arvio pistävyydestä osunut paljon pieleen! :D

   Poista
 3. Mielettömän kaunis sininen. Eipä löydy multakaan tätä sävyä, joten saattaa olla pakko tilata tämä pullonen, vaikka en mielelläni BPS:sta mitään tilaisikaan. On tää kyllä niin eriskummallisen kaunis :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo on! ^_^ mikäs bps:ssä mättää?? kyl muakin kyllä ärsyttää tuo incin puuttuminen.. mutta nyt ainakin keksivät itse omat laattakuvionsa, eikä ole kopioita....

   Poista
 4. Näkyypä hyvin mustan päällä! Täytyy varmaan ottaa näitä testiin seuraavaks tai ihan tehdä tilauskin.

  VastaaPoista
 5. näkyy ja toimii hyvin, mutta mua mietittyää kovasti tää kiinakosmetiikka ja incittömyys... :/ en taida uskaltaa enempiä tilata... yritän selvittää vaikka joskus,s aisiko heiltä jotain ainesosaluetteloa...

  VastaaPoista