sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Out of the comfort zone

Niinpä vaan päätin tänäkin vapaapäivänä taistella sellaisen koristelutyylin kanssa, joka todellakin on mun mukavuusalueen ulkopuolelta: vinyylit. Mulla on näistä vain huonoja kokemuksia: liian märkä pohja, reunoilta leviävät tarran alle valuvat lakat, vinyylit repeytyvät poistettaessa ja lopputulos on aina jotenkin kaamean sotkuinen. Mutta ei, pakko taas vaan kokeilla.
Päädyin koklaan kahta sormea per käsi, ihan kaikkiin en sentään ruvennut. Valitsin lakoista Orlyn kevätkokoelman i-ha-nan Key lime twistin, todella kirkas ja kaunis lakka, tosin kolme kerrosta vasta toi suht kivan lopputuloksen. Mutta väri, ah, kevät! :)
Chevronit on tehty nailvinyls.comin vinyyleillä. Saimme miitissä viimeksi Shesellseashellsin vinyylejä, niitäkin koklasin, mutta poisottaessa repeytyivät tosi herkästi, joten ne jäivät vielä kokeiluun. Nämä vinyylit toimivat ihan jees, mutta onhan tuo lopputuotos jotenkin rävelletyn oloinen, läheltä katsottuna. Kauempaa kynnet näyttävät ihan kelvollisilta? Raidat on tehty Dance Legendin Wow Prism -lakoilla. Sopivat tähän oikein hyvin, mun mielestä.
Mieleni tekisi näihin vielä leimata jotain, mutta toisaalta, onhan nää pirteät näinkin? :)

6 kommenttia:

 1. Oih miten pirteä lopputulos! Ja nuo raidat on mun mielestä tosi siistin näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! joo, vasen käsi sarjassamme ihan jees, mut oikea ei paljon kehuja ansaitse.... :)

   Poista
 2. Voi kuule on kelvollisen näköstä jälkeä tullu vinyyleistä. :D Ihanat! :3

  VastaaPoista