sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Ihanat strassiniitit ja tutunoloiset ruudut, unohtamatta...

... uutta ihanaa lakkaa! Näissä kynsissä on nyt sangen monenlaista kivaa. Alla oleva lakka on kauan himoitsemani Liquid Sky lacquerin Smokey Leaves. Se oli aina vaan joka paikasta loppu, mutta sitten tuli se ihana päivä, kun onnistuin nappaamaan sen restockista. Ja lakkahan on juuri niin upea kuin swatchien perusteella oli lupa odottaa. En raaskinut jättää syksyyn tämän kokeilua, vaikka toki väri on aika syksyyn sopiva? Hulppean kaunis shimmer ja luumuinen sävy. Nam!
Leimat on leimattu uusista Born pretty storen laatoista, pitsilaatasta tuollainen ruutukuvio. Leimalakkana on Mundon uusi Nabu ja se teki tästä lakkauksesta heti aavistuksen keväisemmän.
Sain lisäksi Born prettyltä kokeiluun nämä niittistrassit vai miksikä näitä sanoisi. Eli metallia siis ovat nämä ja ne on prässätty strassin muotoon. Oikein kauniita ja kiiltäviä ja vielä sateenkaaren värit, jes! Oikein kivoja, valkkasin näihin väreiksi vaaleanpunaista, liilaa ja keltaista. Vanha idea, mutta tykkään kyllä näistäkin taas!
Born prettystä saat 10% alea koodilla TGL91 ja kaikki nail art -tuotteethan löydät täältä. Born pretty storen paketit ovat nyt tulleet 3-4 viikossa, ja oikein luotettavasti kaikki perille.


4 kommenttia: