torstai 9. huhtikuuta 2015

Ihanat ympyräglitterit!

Sain Mi Nailsin Mirvalta tänään blogiyhteistyönä tämän ihanan Foxy Pawsin Spit Spot -lakan. Ostin kolme vielä lisäksi, mutta niistä myöhemmin.
Tämä on i-ha-na glittertopper. Mun mieleen on aina tuollaiset tosi isot ympyräglitterit. Nyt kun munkin kynnet ovat taas alkaneet kasvaa kunnolla (kiitos Nail Envyn), niin tämäkin näyttää aivan paljon paremmalta. Mirva sanoi minulle, kun pyörittelin tätä pulloa kädessäni ja miettiessäni mitä siihen kaveriksi leimailisin, että unohda nyt jo hetkeksi se leimailu! :D Nooooh, tästä sisuuntuneena päätin, että en todella unohda! Leimasin siis muihin kynsiin tuollaista kiehkurakuviota hennon vaaleanpunaisella ja mun mielestä yhdistelmästä tuli tosi kiva. Alla on Essence I love my blue jeans. Se käyttäytyi todella hyvin ja tässä alla on yksi kerros!
Foxy Pawseja on Mi Nailsissa vielä vähän jäljellä, joten hop hop tilailemaan omasi. Hintaa lakoilla on 11,90.

8 kommenttia:

 1. Uu mama ku herkkuja glitterpyörylöitä. Mii laiks ö lot! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mii laiks ö lot tuu! :D nää on ihan tuijottelukynnet, vaikkakin tosi yksinkertaiset! :D

   Poista
 2. Oo, kauniit kynnet! Ja tuo topperi on upea, siis ihan sellainen pakko saada lakka! No, nyt tiiän sit minkä lakan hommaan ensimmäisenä Foxy Pawsilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin on, suosittelen! ja noita isoja oli aika helppo kalastaa sieltä pullosta ja asetella haluamallaan tavalla! Ja jäi silti vielä seuraavalle kerrallekin ;) :D

   Poista
 3. Eikä miten ihana ja söpö tuo glitteri!! <3 Ja nätskät kynnet oot tehny. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 herätti kovasti kiinnostusta töissäkin! :)

   Poista