torstai 29. tammikuuta 2015

Poneja

Suosikkitunika päälle huomenna, poneja siellä, poneja täällä! :) Sain Born pretty storesta kokeiltavaksi myös nail art -sudin. Pitää kyllä kehua, aivan hurjan hyvin toimi pienissä yksityiskohdissa tämä suti. Ilman sarvia ja hampaita yksi suosikeistani kerrasta! En ole kovin innokas käsinmaalaaja, se johtuu käsittääkseni siitä, että suti ei liiku ollenkaan mun ajatuksen mukaan??? :D Maalasin siis sormussormeen ponin tuosta ponikankaasta ja sitten muihin kynsiin leimasin myös sponssina saamastani wave texture patterns-laatasta kukkasia. Kankaan kukkien mukaan sitten tuolla siveltimellä koristelin nuo kukkien sisäosat. Päälilakkaa ja that's it, erittäin pirtsakat tuli? Ai niin, ja tuo alla oleva ihanainen holo? No arvatkaapa kaksi kertaa?? Kyllä, Colour alike taas Naiskauneudesta! 512 tällä kertaa. Näillä mennään!
Kaikki kynsikoristelutuotteet löydän Born pretty storesta nail art -osiosta. Muistathan käyttää 10% alekuponkia! Ja hei, tällä kertaa pakettini tuli todella todella reippaasti, reilussa viikossa!! :)

8 kommenttia:

 1. Oiii miten pirtsakat ja tosi hyvin oot onnistunu maalaan! :) Pitäs hankkia ihtellekki sellane minimini sivellin jolla sais tarkkaa jälkeä ku on ny vaa niitä nail art lakkoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :D suti melkein meni sinne minne tahdoin ;) :D joo, mä tykkään kyllä tästä erillissudista, ku voi mitä vaan lakkaa sitten sutia! on kyllä tosi jees tämä pikkuinen ^_^

   Poista
 2. Ääh miten suloiset! <3 Superihana tuo poni :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. kiitos ^_^ piirtämis-- tai maalailuhomma ei ollenkaan ole niinku mun juttu. mullehan on pienestä asti sanottu, etten osaa piirtää, enkä mitään käsitöitäkään osaa... ehkä olen pikku hiljaa oppimassa :)

   Poista