keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Born Pretty Store ja yhteistyö

Blogini on aloittanut yhteistyön Born pretty storen kanssa. Sain toivoa neljä tuotetta kaupan huikean suuresta valikoimasta ja päädyin kokeilemaan kolmea leimalaattaa ja yhtä kynsikoristelusivellintä. Esittelen kaikkia tuotteita varmaankin tässä viikon sisään.
Näissä ensimmäisissä kynsissä on käytetty tätä leimalaattaa , lovely animal patterns BP-35, ja niitä tässä todella on. Mulla on yksi ihana bambitunika ja halusin heti kokeilla tehdä kynnet, jotka sopisivat bambi-kankaaseen.
Laatta toimi erinomaisen helposti. Itse kämmäsin tuoreellä päälilakkapullolla vähän pikkurillin leimaa, mutta haitanneeko tuo mittään? Ei se tuossa kokonaisuudessa pääse erottumaan, paitsi kuvissa tietysti. Leimasin siis ruskeita bambeja ja oransseja ja keltaisia kukkia. Kyllä valkoisella pohjalla leimat näyttävät aina kauhean kivoilta? Nämäkin ovat kovin raikkaat ja puhtoiset. Huomiseen siis! :)
Löydät kaikki kynsikoristelutuotteet tästä linkistä ja muistathan käyttää koodia TGL91, niin saat 10% alennuksen tilauksestasi.

Ps. Thank you, Born pretty store for this possibility. This plate is beautiful and it works like a charm. The mani goes well with the tunic I'm going to wear tomorrow! :)20 kommenttia:

 1. Oi, ihan mielettömän ihanat kynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Oi että miten ihanat!! Passaa kyllä ihan täydellisesti tuon tunikan kanssa! :)

  VastaaPoista
 3. Siis kertakaikkiaan NIIN suloset :)

  VastaaPoista
 4. Jestas miten kivat!
  Valkoisella pohjalla leimat tosiaan saa ihan uuden ulottuvuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. see on totta!!! ne niinku pompsahtaa :D kiitti <3

   Poista
 5. Aijai, vautsi! Mahdottoman ihanat kynnet <3 <3

  VastaaPoista