perjantai 16. tammikuuta 2015

Hurrikaani-kynnet

Huomenna ja sunnuntaina päästään taas pitkästä aikaa Loimaan halliin Hurrikaania huutamaan, jee! :D Eli kun Hurrikaani Loimaan liigajoukkue pelaa lentistä, niin yritän aina olla paikalla, mutta ei se vaan useinkaan nykyään onnistu. Siksi tämmöiset tuplakotipeliviikonloput on nannaa! Eli juhlan kunniaksi kauneinta keltaista kynsille ja kaveriksi kauneimmat decalit (vaikka ne olisi juuri viikko sitten nähty blogissa, sori.. :D ) Eli tässä Dance Legendin Fresh-keltainen 73, kolme kerrosta, on aika hankala lakattava, tai siis tuppaa kaljuuntumaan, mutta kolmella ja decaleilla lopputulos siedettävä? Kukkadecalit kanssa Mi Nailsista! (Ja anteeksi Mirva, en nyt muista sainko tämän blogiin arvioitavaksi vai onko tämä joku niistä reilusta kymmenestä ostamastani? :) ) Mutta joka tapauksessa, ihana keltainen, ihanalla shimmerillä! Hyvää viikonloppua kaikille, nauttikaa siitä, niin minäkin aion tehdä!
9 kommenttia:

 1. On upeat!
  Ps: Mää kannustan huomena kans keltamustaa... :D

  VastaaPoista
 2. Saisko kesän jo? Käyn joka blogissa kerjäämässä kesää ja aurinko kun kerta kaikkien lakkauksetkin on ihanan aurinkoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiiii, kun tää kevättalvi ja kevät on niin ihanaa aikaa!!! :D ei millään voi hypätä suoraan kesään! maltetaan maltetaan!

   Poista
 3. On kyllä simppelit ja sievät. :) Mää jotenki vierastan keltasta kynsillä itellä, vaikka nätin näkönen se sun kynsilläs on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ^_^ monet taitaa vierastaa keltaista, eikä se munkaan ihoon ihan silleen pelkkänä isona pintana ollenkaan sovi, mutta koristeltuna tykkään!! :D

   Poista