lauantai 19. joulukuuta 2015

Luukku 19

Nyt on vihdoin saatu Moyran leimalaattoja Suomeenkin! Wuhuu, tämä on tuulettamisen arvoista. Ensin laattoja voi ostaa Facebook-sivujen kautta (Moyra Finland) ja myöhemmin avautuu myös nettikauppa. Ihanainen Krista oli jo marraskuussa käynyt moikkaamassa Moyran edustajaa ja hankkinut meille testaukseen kaikenlaista kynsijuttua. Sain lakkoja, leimasimen, viilan, kynsinauhaöljyä ja mikä ihaninta, yhden leimalaatan, juuri tuon ihanan tapettikuvioisen. #kristalove .
Tänään kynsille pääsi Holo nro 253, joka peitti oikein kauniisti kahdella kerroksella, erityisesti koristelujen alla. Jos olisin jättänyt ilman koristeluja, niin olisin ehkä laittanut vielä kerroksen? Levittyi myös oikein kauniisti. Leimasin tuosta tapettilaatasta tähän mustia kuvioita ja voi rakkaus, kyllä on kaunista. Päätin myös kokeilla tuon hololakan leimaavuutta, eli lakkasin mustaa ja leimasin hololla, mutta lopputulos on hivenen suttuinen, vaikkakin leima erottuu oikein hyvin. Pitää ehkä kokeilla joskus leimaamista myös muun merkkisellä leimasimella, sillä en ole ihan vielä täysin päässyt sinuiksi tämän Moyran leimasimen kanssa. Mutta pikkuhiljaa. Toistaiseksi se on sarjassamme hyvä, mutta ei paras! :)
Tämän päivän luukusta paljastui Kineticsin huippukaunis kuparinen lakka, tämä pääsee kynsille kyllä ihan ihan ihan heti, tämä on ihana! Varmaan jo tänään tulee lisää Moyra-leimailuja!
Olen siis jäänyt nyt lomalle töistä ja mieli on mahtavan lämmin ja hyvä. Aion lomailla ja levätä ja nauttia olostani ja tietenkin vähän lakkailla kynsiä. Jee!






6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja ja kauniit kynnet

  VastaaPoista
 2. Pitänee testata varmaan jossakin vaiheessa noita laattoja! Hienoa, että suomeen saadaan näitäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mäkin hankin heti lisää kun vaan tulevat myyntiin! :D Toimivat hyvin ja näyttävät hyvin mielenkiintoisilta! :) Kivaa vaihtelua!

   Poista