maanantai 14. joulukuuta 2015

Luukku 14

Yritän päästä tämmöiseen postaustahtiin jouluun asti, mutta en lupaa mitään. Tämä viikko on vielä huippukiireinen koulussa. On pyjamapäivää ja jouluruokailua ja oppilaskunnan hallituksen viimeistä juhlakokousta ja kahvilapäivää.. Mutta pe kahdentoista jälkeen rauhoittuu kerrasta. :)
Luukussa 14 oli ihana kullanvihreä holo, Lilypadin Vintage chic. Ui ui, kauneutta taas!! Tämä pääsee heti tänään kynsille, tai ainakin tässä ennen joulua!! :)
Eilen illalla testasin Picture Polishin Glitchin. Tämä on täydellinen vihreä mun käsien väriin. Tykkään ihan kumpillä! Ja vihreän keskelle vähän lumihiutaleita, niin kuin nyt on taidettu luvata ennen joulua. BM 323 on kaunein lumihiutalekuvio, by far. Näissä ei ole mitään huonoa tai pahaa, nämä on ihanat! Oletko samaa mieltä? :)
2 kommenttia:

  1. Oih vau, toden totta olen samaa mieltä! Lumihiutaleet näyttää kynsillä aina hurjan kauniilta, ja nyt on kyllä kynsissä kaikki kohdillaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihastelin näitä pitkin päivää. Vihreän sävy on huumaava ja Picture polish ei ikinä epäonnistu tuossa ihanassa kimalluksessaan. Kiitos <3

      Poista