keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Jotain ihanan lämmintä

Kaipasin flunssan keskellä seuraavaksi parannukseksi kynsillekin jotain lämmintä ja mukavaa. Kulta ja vihreä ja villapaitatyylinen leimaus ja voi että, mikä pikaonnistuminen!! Tykkään näistä aivan kamalan paljon!! Ihan täyttä lämpöistä rakkautta!
Alla Opin LAMB ja päälle leimattu Mundon vihreällä tuo villapaita-tähtikuosi BP-L018 laatasta. Huippukivat! Joulua odotellessa! :D :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3 joo nää onkin olleet ainoa asia joka on lämmittänyt mun mieltä tänään...

   Poista
 2. Pikaista paranemista!
  Jäin itse tänään sairaslomalle; sinnikkäästi marssin aamulla töihin, mutta piti luovuttaa ja marssin lääkärille. ja hyvä, että menin, kun kerrottiin, että on angiina, otsa- ja poskiontelontulehdus. Kaupan päälle alkoi menkat eli aika voittajaolo, hahha!

  Sä olet kyllä tosi taitava yhdistelemään eri sävyjä keskenään. Näissä kynsissä on hyvä fiilis ja pidän näistä kovasti. Koitan itse pähkäillä millä leimaisin seuraavaksi, mutta nyt ajatuskin väsyttää. Lauantaiksi yritän rutistaa, mutta katsotaan :)
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sulle pikaista paranemista! <3 Mulla on nyt ollu kaks viikkoa kuumetta.. Mut olen tän viikon ollut lääkärin mukaan jo ihan työkuntoinen.. tosin 25 teinin kanssa olisi aika kätevää, jos esim. ääni olisi jotain muuta ku pihinää :D Mutta joo, kai tää tästä joskus ohi menee ja saa taas vaikka nukkua yöllä enemmän ku kaks tuntia.... :( Kynsiä en tänäänkään jaksanut, ehkä huomenna sitten taas yritän!
   Kiitos kauniista sanoista, mä rakastan värejä, ja niiden yhdistelmiä. Joskus onnistuu ja joskus ei, mutta mä olen tosi huono näkemään, että joku väriyhdistelmä ei muka sopisi yhteen! :D Toteutan samaa vaatetuksessakin, voin ihan hyvin yhdistää kummallisia värejä ja kuvioita, enkä ollenkaan ajattele, etteivät sopisi yhteen! :D

   Poista