lauantai 3. lokakuuta 2015

Colour alike -rakkautta

Colour alike on muutaman kuukauden sisään noussut ihan huippusuosikikseni lakkapuolella. Lakat ovat erittäin hyvälaatuisia ja leimalakkojakin olen hehkuttanut aiemminkin. Nyt Naiskauneuteen oli taas tullut uusia leimalakkavärejä ja kyllä, oli pakko saada kaikki! :)
Tilasin siis kultaisen ja hopeisen ja sitten eri värisiä punaista, oranssia, vihreää, harmaata, sinistä ja liilaa. Koostumus näissä kaikissa on voimakkaasti shimmerinen ja erittäin paksu. Leimaavat tosi helposti, ja myös tummien värien päälle. Win!
Ensimmäisenä kokonaiseen maniin kynsille pääsi Scary pumpkin. Tämän alle lakkasin kaksi ultrahelppoa kerrosta 503 holoa, kaunis viininpunainen. Leimat Uberchicin laatasta ja kyllä, melko täydellinen ihanuus on lopputulos kynsillä mun silmään.
Tässä 503 ihan pelkästään. Valtavan kaunis.

14 kommenttia:

 1. Tosi ihana ja syksyinen lakkaus! :)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi! Mäkin jo katsoin himoiten näitä leimauslakkoja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen katsomaan uudestaan, eikä vaan himoitsemaan! :D toteuta himosi :D

   Poista
 3. Uupeat ja lakkaki on ihana <3

  VastaaPoista
 4. Kauniit! Heti meni tilaukseen 8kpl leimalakkoja :D Muutama jäi vielä odottamaan ku ei kaikkia viitti kerralla tilata ettei mee ihan kaikki rahat. Just hetki sitte yritin niitä ettiä jostain ulkomaalaisista kaupoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mä en oo koittanutkaan, kun mielellään ostan Suomestakin ja nää on aika edullisiakin Naiskauneudella. :) Kiva kun sinäkin innostuit! :D

   Poista
 5. Wautsi, huikeat! Väriyhdistelmäkin on ihana <3

  VastaaPoista