sunnuntai 2. elokuuta 2015

Testauksessa Creative shop stamper for Color4nails

Tarkkaavaisimmat ovat varmaan huomanneetkin, että sponsorilistaani on ilmestynyt yhdysvaltalainen nettikauppa Color4nails. Kauppa on tosi kiva, pieni putiikki, josta saa monia indiemerkkejä ja lisäksi erittäin hyvää ja nopeaa palvelua. Postikulut Suomeen ovat kohtuulliset, jos vaikka tilaa vain pari lakkaa tai muuta juttua. Myynnissä on lakkojen lisäksi myös esim. Color4nailsin omia kynsienhoitotuotteita, joista olen postannut aiemminkin. Sain juuri paketin viime viikolla ja siinä oli minulle testattavaksi Creative shopin stamperi, jota monet ovat kehuneet, sekä pari uutta kynsiöljykynää, hajuton sekä kookos-kiivi, josta tuli heti ykkössuosikkini. Öljyt imeytyvät oikein hyvin ja ovat siksi helppokäyttöisiä pitkin päivääkin! 
Leimasinta päätin testata oikein urakalla. Tässä tuloksia kokeiluista. Leimatessahan voi käyttää kahta tekniikkaa kuvan nostamiseksi leimasimeen, painamista tai rullaamista. Painaminen tarkoittaa, että leimasin painetaan kohti suoraan kuvan päälle, rullaaminen sitä, että liike pyörähtää kuvan yli. Tässä kuvassa näkyy painamisen tulos! Ei kehuttavaa, mutta.... 
                                      

 ...tässä kuvassa tääs näkyy rullaamisen tulos! Wow! Paljon parempi lopputulos, ei reikiä ollenkaan kuviossa ja myös kynnelle siirtyi erittäin kivasti. Toimii!

Tässä taas painettu kuvio:

Ja rullattu! Eli leimasin toimii erittäin hyvin ja on oikein helppokäyttöinen. Kun sain sen käteeni, viilasin sitä ihan vähän ja pyyhkäisin asetonilla, muuta preppausta leimasin ei tarvinnut! Enkä tiedä olisiko tuotakaan tarvittu? :D

Olen jo aiemmin saanut testiin Color4nailsin Crystalline nail veiliä, eli lateksia suojaamaan kynsinauhoja esim. leimatessa tai väriä töpötellessä vaikka liukuväreihin. Pullossa on kiva, tarkka, ohut suti, mutta haju on melko voimakkaan lateksinen. Itseäni tuoksu ei haittaa, Mundon leimalakat tuoksuvat minusta vielä voimakkaalta, mutta jos olet kovin hajuherkkä, en suosittele tätä.
Lakaksi varsinaiseen manikyyriin valikoitui aivan ihana!! Yvesin Citron! Todella kaunis ja hyvätapainen keltainen, kaksi siistiä kerrosta. Innostuin siihen sitten töpöttelemään tuota mielenkiintoista uutta juttua, eli Yvesin Smoky effect top coatia. Siinä on jännää pienenpientä mustaa tai harmaata hitulaa  ja tätä joutuu kyllä kerrostamaan, jos haluaa vaikka johonkin liukuväriin käyttää. Yhdellä kerroksella töpsötys erottui erittäin huonosti. Mutta hauskannäköinen lopputulos tuli mun mielestä, kun vain töpsöttelin sattumanvaraisesti reippaalla kädellä tätä koko kynnelle.

 Tässä kuva lateksin poiston jälkeen, siistittävää on aika vähän?
 Ja tässä valmis manikyyri, eli leimailin meritähtiä mustalla ja kullalla Curalin laatoista 09 ja 010. Tykkään lopputuloksesta tosi paljon! Jännän likaisen tai ruosteisenkin näköinen lopputulos?? :)

7 kommenttia:

 1. Mulla on tasan kaksi Yvesin lakka ja ne on just nämä! Ihanat molemmat :). Itse en tehnyt CS:n stampperille mitään ennen leimailujen aloittamista ja hyvin toimii. Tuossa on ihan parasta tehdä leimadecaleja, kun leimasin pysyy pystyssä itsekseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuota en ajatellutkaan, mutta totta, täähän seisoo tuolla metallijalustalla hyvin! :D ihanat lakat ovat juu, tuo smoky effect tosi persoonallinen! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. I'm learning to love it, too! :D <3 Got to practise rolling! :D

   Poista
 3. Ihana lakkaus! Kiva että teit tällaisen esittelyn tuosta stamperista, jos sitä vaikka vihdoin uskaltaisi itsellekin ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :D joo, kyl tän uskaltaa, toimii hienosti kyllä rullaamalla! :D

   Poista
 4. Uu ihanat kynnet, hauskan savumaiset. :)

  VastaaPoista