tiistai 25. elokuuta 2015

Essencejä everywhere!

Kävin tänään Länkkärin Tokmannilla ostamassa uudet Essencet! Maahantuoja Rene oli siellä hyllyttämässä ja oli kiva heti saada uusia hyllystä! Wow. Ostin hoitotuotteista keratiini-aluslakan, öljyn, jossa kiva aplikaattori, sitten pari niitä no-make-up-lookeja (ekatestailulla todella kivoja!!!) ja sitten värilakkoja, pari darksia, pari uutta väriä ja valkoisen. Testattavaa piisaa siis taas!
Ensimmäisenä kynsille päätyi Turn the lights on! Aika jännä sävy, ajattelin pullosta ensin vihertäväksi, mutta kynsillä ainakin harmaalla leimattuna taittaa enemmän siniseen. Pompsahtaa ihanasti kynsiltä, mutta koostumus oli kyllä armottoman kökköinen. Hankala lakattava! Tämmöiset näistä tuli, ei kauhean kummoiset, mutta jonkun mielestä varmaan tyylikkään raikkaat? Leimat on BPL-026 -laatasta ja kokonaisuutena kauniit, mutta jotenkin vähän tylsät?
(Näitä Essencejä tulee varmasti tällä viikolla testailtua, älkää kyllästykö! :) )


6 kommenttia:

 1. Pakko kysyä, että onko länkkäri Turun länsi-keskus? :D Mä tahtoisin mennä johonkin hipelöimään Essencejä, mutta City-Tokmanneissa ei vissiin myydä niitä ja lähin Tokmanni taitaa olla tuo. Onks siellä paljon Essenceä myynnissä? Ja mitä Essencen lakat maksaa Tokmannilla? Kauhea kysymystulva, anteeksi! :D

  Mutta itse kynsiin, niin ihanat! Mä tykkään tosta kuviosta tosi paljon, harmi ettei ole omissa laatoissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on!! :D eli siellä Tokmannilla on Essencejä! =) On kahden metrin hyllyt, eli suuuuuri valikoima. Hinnat jossain kahden euron kieppeillä peruslakoilla, joku kallein tuote taitaa koko hyllyssä olla ehkä 4,50? Tai jotain.. Kiitos <3 Olihan nää aika raikkaat!

   Poista
 2. Nätti lakkaus! Harmi, ettei lakka levittynyt kauniisti, on meinaan sävyltään tosi ihastuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa mietin.. mutta kyllä tän vaivan näkee, kun on näin kiva! Leimojen alla! :D Ei ilman mulle....

   Poista
 3. Kauniit kynnet jälleen! Erityisesti tykästyin tuohon leiman kuvioon, todella simppeli mutta nätti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos ^_^ Se on simppeli ja jotenkin raikas kyllä ^_^

   Poista