perjantai 27. maaliskuuta 2015

Leadlight kukkia

Ai että, en kyllä koskaan kyllästy keltaiseen väriin. Se on vaan aina yhtä piristävän raikas. Ja kyllä, huomenna on pelipäivä, näillä mennään! :D
Alla valkoista Rimmelin Rita Ora-lakkaa kaksi kerrosta (ei, en tykkää laadusta oikein, mutta tällaisen alla menee oikein hyvin..). Sitten leimat mustalla Born pretty storen laatasta. Sitten vaan Rican Lemon Squishy -leadlight lakalla maalasin nuo kukat. Reippaat ja raikkaat?

8 kommenttia:

 1. On nätit. :) Oot varmaan tehny ihan erillisen postauksen joskus tai esitelly, mut en nyt muista kunnolla että olikko, niin mitä leimasinta käytät tosa? Ja paljo makso ja mistä? Ku ois ihana hankkia kunnon leimailuvärmeet että pääsis sitäki harjottelee ihan kunnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En oo koskaan esitelly mun kamoja, mutta tää on muistaakseni faburnails-leimasin, neliskanttinen. Pehmeät on mun suosikkeja, löytyy esim. moyoulta. En oo oikein ihastunut vielä tohon paljon kehuttuun creative shopin leimasimeen. Se on silikonia ja siinä näkee leiman hyvin, mutta kaikki kuviot ja leimalakat ei siihen mulla nouse. Enkä myönnä olevani ihan käsi tän homman kanssa :D . Kunnon vehkeet juu ja harjoittelemaan!! =)

   Poista
 2. Mites kaikilla on nää samat leimat :D hienot on! onneksi mulle lahjoitettiin myös kyseinen laatta etten ihan jää outsideriksi ^^,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D on kiva keväinen ja mä aina rakastan kun on koukeroita ja kukkia!! :D sitä paitsi, kuten sanoin, sopii tosi hyvin värittelyyn! :D kiva kun säkin pääset buumiin mukaan ;)

   Poista