maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kestävän kehityksen viikko alkaa!

Meillä vietetään koulussa tällä viikolla kestävän kehityksen viikkoa. Ohjelmassa on wwf-tunteja ja jätevedenpuhdistamovierailuja ja lisäksi koulukirppis torstaina. Itse ajattelin myös blogissa vähän ympäristöteemailla, katsotaan miten etenee. Tänään siis pöllöjä puussa.
Alla vanha tuttu Opin Buff, ja tuo puuleima on Uberchicin, pöllön alla olevat lehdet samoin. Pöllö taas on Infinityn laatasta. Mattasin kaiken vielä Opin mattalakalla. Tykkään siitä, kun se ei sotke leimojakaan ja toimii äkkiä ja lopputulos on mun mielestä juuri passelin matta. Näistä tuli aika iloiset!5 kommenttia:

 1. Aivan mahtava tuo puukuvio! Täytyy kyllä hankkia kyseinen laatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää laatat on kyllä aika must-have juttuja :) tuli yllättävän luonnollisen näköinen, ois voinu ruskeen sävyä ehkä vielä vähän miettiä...? :D

   Poista
 2. Melkeen kirosana pääsi livahtamaan tyhjässä bussissa kun nää näin, noi puukynnet on aivan mielettömän hienot! :'D ja pöllökin niin söpö :3 mahtava aihe teemaviikolle, biologi kiittää ja kumartaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ei kirota siellä!! :D mutta kiva on puukuvio, selkeä, hyvä leimattava! ollos hyvä vaan biologille, yritetään pysyä aiheessa.... :D

   Poista