tiistai 26. elokuuta 2014

Minun valintani Opi Nordic -kokoelmasta

Sain eilen postissa tilaamani Opin Nordic-kokoelman Pohjoismaa-aiheiset lakat. Nimien puolesta olisin voinut tilata kaikki, mutta värit olivat mielestäni jokseenkin epäonnistuneita ja tylsiä. Neljä lakkaa kuitenkin tilasin ja alla swatch-kuvat niistä ja muutama sananen.

Ensimmäisenä OPI with a nice Finn-ish on kauniin vaalea pronssi tai kultaan taittava pronssi. Tykkään väristä kovasti ja vaikka koostumusta on moitittu niin ainakin näin pikaisesti levitettynä toimi moitteettomasti eikä siveltimen jälkiä isommin jäänyt. Mulla on kynnet lähes aina koristeltuna ja tähän on jo suunniteltunakin koristeluja. Nähtäneen pikimmiten uudestaan blogissa! :D Kuvassa kaksi helppoa kerrosta.


Thank Glogg it's Friday! on mun ehdoton suosikki tästä kokoelmasta. Kaunis syvä viininpunainen ja näen jo sieluni silmin itseni siemailemassa glögiä joulun aikaan tämä lakka kynsillä. :D Helpot kaksi kerrosta, levittyi erittäin siististi. Hieno!!


My dogsled is a hybrid on lakka, jota odotin eniten, mutta väri on minulle liian vaalean vihertävän minttuinen. Kuvassa ehkä aavistuksen liian kirkas. Ei mun juttu, mutta mahdottoman helppo lakattava kahdella kauniilla kerroksella! :)Viimeisenä My voice is  a little norse, tuollainen kaunis kimaltava holoinen pikkuglittertopperi. Tulee varmana liukuvärinä käyttöön, kuvassa yksi kerros glögin päällä kokonaan, yhdessä sudilla tehty heikko liuku ja yhdessä pelkkää norsea. Ei mikään valtavan erikoinen kaunotar, mutta löytää varmasti paikkansa kokoelmastani.


4 kommenttia:

 1. Tuo glögi-lakka on kyllä ihan kuin glögiä kynsillä!
  ...ja nyt haaveilen mukillisesta ja piparkakuista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mää kanssa!! se on parasta talvessa :D muuten en niin kylmästä ja lumesta välitä, mut glögi pelastaa :D

   Poista
 2. Voi jes ihana Dogsled. Odotan, että saan sen postissa ^_^

  VastaaPoista