maanantai 11. elokuuta 2014

Jotain rauhottaan mun menoo..

Huomenna alkaa työt ja illalla sitten hermostuksissaan väsätään niitä kynsiä. Nyt päiväksi ajattelin tehdä jotain oikein rauhallista, vähän rauhottaan tätä ihanaa kuplivaa jännitystä. Rakastan tätä koulunalun fiilistä! Jokasyksyinen ihana uusi lukuvuoden alku, täynnä innokkaita oppilaita, työkavereita, uusia vihkoja ja kyniä ja ajatuksia! :)
Pohjalla Opin My boyfriend scales walls ja päälle helpot harmaat leimat Mundon lakalla laatasta SB020. Rauhallista ja tyyntä... ennen myrskyä!
10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat. :) Höyhenissä on kyllä jotain tosi rauhoittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! niin on, se on mystistä... aina kun otan höyhenkuvion leimaukseen, niin värit on jotain hempeää ja rauhallista... :)

   Poista
 2. Yep, I love black and white photos. And what's there not to appreciate about this image, it's really subtle and pretty. :) thanks!

  VastaaPoista
 3. Kauniit lakkaukset ja täydelliset leimat! :) Mä aina kadehdin ihmisiä, jotka onnistuvat saamaan aikaiseksi noin siistejä leimoja. Mulla on aina enemmän tai vähemmän sotkuiset :D

  Onko sun oppilaat vielä löytäneet sun blogia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei ne täydelliset ole, mutta kyllähän tuo helposti nykyään sujuu.. :) kunnon vehkeet, sanon minä ja paljon harjoitusta! teen tämmöiset kynnet noin puolessa tunnissa! :) kyllä mä luulen, että täällä jonkun verran käy oppilaita ja katselevat facebookissakin kuvia. :) mukavaahan se on!

   Poista
  2. Mitä stamperia käytät? Mulla on se Konadin isompi, pitäiskö hankkia joku pehmeämpi?

   Toiset opettajat tuntuvat olevan kauhean tarkkoja yksityisyydestään. Mutta kivempi ehkä tää avoimempi kulttuuri :) Mä olen valmentanut telinevoimistelua ja kyllä moni mun vanhoista valmennettavista seuraa mua Instassa ja tykkäilee kynsikuvista :D

   Poista
  3. mä käytän neliskulmaista pehmeää tai pyöreää, milloin mitäkin. :) pehmeä on musta hyvä.
   joo, mä olen tarkka yksityisyydestäni tietyllä tavalla, mut kynnet ei oo osa mun yksityisyyttä! :) ja aika avoin olen kyllä, en koe että isoja luurankoja olisi piilotettavaksi. :D

   Poista
 4. Ihan syksyiset kynnet! Sieluni silmin näin, miten lehti puusta variseepi...

  VastaaPoista
 5. Oho, meni kylmät väreet, kun näin nää. Ihanan herkät ja kauniit. :)

  VastaaPoista