maanantai 11. tammikuuta 2016

Emoji-apinoita

Kirkaisin riemusta kun avasin joulukalenteripaketin, jossa oli nämä ihanat Milvin emoji-apinadecalit. Nämä on kerta kaikkiaan suloiset! :D Olen silmät sydäminä! (Se on minulle hyvin tyypillistä näinä päivinä...) Instalovea sitten pikkurilleihin ja peukkuihin vielä.
Tuota sitten asia, jota olen miettinyt jo hetken. Olen ajatellut lopetella blogipostausten kirjoittelun ja julkaista kuvia vain Instassa jatkossa? Mitäs mieltä te lukijat olette tästä? Ilmiantakaa itsenne, jotka luette aktiivisesti blogia, mutta ette käytä Instaa? :) Katsotaan mihin päädyn, mutta Instagram sovelluksena viehättää minua kovasti, kun tykkään kuvista.


11 kommenttia:

 1. Voi eikä miten ylisöpöt! :D ♥♥

  Ja mä toki peukuttaisin blogin jatkamisen puolesta, sillä Instaa hyvin vähän käytän. Nyt tosin olen yrittänyt ryhdistäytyä sen kanssa, joten kyllä mä sut sieltäkin löydän jos täältä katoat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä keräsivät kouluissa teinien huomion :D ja joo, insta on niin kätevä, mä kun omaksi iloksi lakkailen ja tosiaan yleensä ihan yhden tai kaksi kuvaa nappaan.. mutta katsotaan!

   Poista
 2. Blogi tulee aina luettua kun tulee julkaisuilmoitus sähköpostilla. Instassa käyn vain satunnaisesti. Miten olisi kombinaatio? Lyhyitä blogitekstejä ja Insta? Instasta ei käy ilmi sekään mitä lakkoja on käytetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps, sekin on totta. tää yhdistelmä vois olla hyvä! =) Aika lyhkäisiähän mun postaukse on aina :D

   Poista
 3. Ei hitsi miten ihanat! <3 Mä kyllä luen sun blogia vaikken olekkaan täällä aina kommentoimasssa mutta seuraan myös Instassa että kaikki käy mikä frouvalle vaan passaa :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä täältä ainaki yks Instaa käyttämätön lukija löytyy, mutta toki kannattaa tehdä niinku itsestä parhaalta tuntuu ton asian kanssa. Suloiset apinat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 mietin vielä ja saatan päätyä jatkamaan siltikin molmepia! =)

   Poista
 5. Ei vitsit miten söpsöt kynnet. :D Ja mun mielipije on se, et kirjota blogiin vielä, koska muuten mää en tuu niin aktiivisesti kahtoon. Mää en nimittäin instaa käytä. :) Mutta sehän on tietty sun päätös. :3

  VastaaPoista