sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Orly-viikko alkuun: Ablaze

Orlyn lakkojen laadusta on aina keskustelua ja kun kynsibloggaajien keskusteluissa tuli ilmi ihmisiä, jotka boikotoivat merkkiä kokonaan, en oikein edes tiedä miksi, huono laatu? huono suti? huonot värit? , niin päätin pitää Orly viikon, koska oman Helmerini laatikossa on n. nelisenkymmentä pulloa Orlyä ja pidän niistä, todella. Pullo on tarpeeksi suuri, ei tarvitse hysteerisesti pelätä lakan heti loppuvan. Suti on sopivan jäykkä ja iso (kuulostipa pervolta...) ja lisäksi värit ovat hurmaavia. Olen ostanut lähes joka kokoelmasta jotain. Ja etenkin Orlyn shimmerit, rakkautta, tosin ei cremeissäkään ole vikaa. Kuivuvat erittäin nopsasti ja kolme kerrosta ainakin riittää viimeistään, useimmiten kaksi.

No anyways, ensimmäisenä esittelyyn pääsee Ablaze, ihana kirkas oranssi shimmer viime kesän kokoelmasta. Kirkas melkein neon oranssi ja kultaista shimmeriä, niin että se näkyy jopa kuvissa, hyvä levittyvyys ja siinä se, todellinen herkku. Leimat nopsasti Uberchicistä ja Born Prettystä ja helpot maanantaikynnet ovat valmiit.
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. joo hän on melko hipahtava :D varmaan pääsee parempiinkin kynsiin joskus, nyt hän on vähän sivuroolissa näissä, whatever - olen pöllö -kynsissä :D

      Poista