tiistai 23. joulukuuta 2014

Iloista joulua!

Jos joku olisi minulle kuukausi sitten sanonut, että sinä se teet vaaleanpunaoranssit jouluaattokynnet, niin enpä olisi ihan heti uskonut! :D Mutta niinpä vaan kävi!
Hain tänään Mi Nailsista uusia Dance Legendeja ja menetin heti sydämeni Ladalle! Aivan ihana rakkauslakka, koostumusta on vaikea kuvata, siinä on jotain vaaleanpunaista, jotain hopeista ja jotain oranssia? :D Alle laitoin Essien Fijin. Leimasin Iloista Joulua -tekstin Moyoun laatasta kirjain kerrallaan ja muihin kynsiin sitten Bunny nailsin holiday-laatoista tuota tähtikiehkuraa. Tykkään lopputuloksesta valtavasti. Tuon Ladan mukana tulleen sormuksen laitan sormeen ja nämä sopivat asuunkin hienosti. Kyllä kelpaa joulua vietellä. Oikein rauhallista joulunaikaa kaikille lukijoille! Ollaan onnellisia!

6 kommenttia:

 1. Onpa ihanat kynnet! Rauhaisaa joulua sinnekin! <3

  VastaaPoista
 2. Ootpa nähnyt paljon vaivaa!
  Mulle kotiutui tänään ensimmäinen Dance Legendin lakka. Vierastan kovasti susirumia pulloja :D

  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika kivuttomasti toi kirjain kerrallaan leimaaminen kävi, ei joutunu kertaakaan aloittaan alusta. :D Dalet joo on kyl ihan huippuja joka ikinen! :D Mä en tota pullon muotoa niin pal mieti, ainakin se on kunnon kokoinen se pullo! :D Kiitos! =)

   Poista