lauantai 18. lokakuuta 2014

Syksyiset miittikynnet namulakalla

Oi että, nyt tuli kyllä hetkeen taas kauneimmat, mun mielestä. Mi Nails -Mirva järjestää tänään Turun seudun kynsinaisille shoppailumiitin liikkeen tiloissa. Kivaa!!
Tein kynnet Dance Legendin Bullet for my valentinella, jota olen säästänyt tärkeään hetkeen, ja eka semmoinen tuli nyt! :D Aksenttikynnet molemmissa käsissä on valkoiselle leimattu Moyoun laatasta Pro 06, yhdellä ihanimmista leimoista, lakkana Opin Skyfall. Leadlight -tekniikalla niihin sitten väriä pintaan ja muihin kynsiin tuo ihanainen Wow prism. Oikein mieluisat!! :)
Ostin viisi lakkaa, kolme Dance Legendiä suoraan hyllystä, sitten tuon pikkurillin kauan himoitsemani Essien Sunday Fundayn kirppislaatikosta ja myös tuon Dance Legendin Party Timen kirppislaatikosta! Jeij! Kiitos :) 

Mukava ilta oli, kiitos Mirvalle järjestämisestä ja paikalla olijoille siitä, että sain taas tutustua uusiin mukaviin ihmisiin. Herkkuja oli ihan liikaa, ja tuo juustokakku, ihan taivaallista!! :)


10 kommenttia:

 1. Oo, nätit! Illalla näkyillään :)

  VastaaPoista
 2. Leadlight on kiva tekniikka, ja tosi onnistunut lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kiva ja sopivan epämääräinen, että sopii mullekin :D kiitti!!

   Poista
 3. Kiitos kaikille <3 kyllä kelpasi miittailla! laitan ihan just kuvia tähän postaukseen lisää!! =)

  VastaaPoista
 4. Nä oli kyllä ihanat kynnet 😍 ja oli nii kiva nähdä ja tutustuu teihi kaikkiin! Kannatti tulla vähä kauempaaki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Looren <3 joo, olis ollu mukava jutella enemmänkin, mutta mä oon tohon aikaan jo aina aika kiireinen kotiin, kun on nuo lapset.. :) Mutta yritetään talven aikana pitää vähän päivemmällä seuraavaa miittiä vaikka! =) Oli oikein mukava tutustua!

   Poista