sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Onnea kaikille äideille!

Äitienpäiväaamun aurinkoa kaikille ihanaisille äideille. Viisuja tuli kukuttua yömyöhään, mutta enhän mä seiskaa pidempää nuku, joten laitetaan äitienpäiväkynsien kuvat tänne, ennen kuin muut heräilevät.
Sinivuokkoja olen miettinyt jo pidempään ja nyt toteutukseen. Huomasin lakkavarastoissani puutteen: kunnon periwinkle puuttuu, mielestäni se olisi ollut hyvä sinivuokkoihin. Nämä on toteutettu niin, että alla on kolme kerrosta Essien She said yes, hurjan kaunis shimmer!
Tämän jälkeen leimasin sinisellä nuo kukat Apipilan suosikkikukkalaatasta. Ja sitten maalauoperaatio. Eli käsin leiman päälle on maalattu Girly bitsin Bachelor's button lakkaa, se oli lähin sinivuokon väri, jonka kokoelmastani löysin. Äitini, joka harrastaa posliininmaalausta ja akvarellejakin, maalasi pyynnöstäni oikean käden. Näin tuli reippaaamin valmista, kun olin jo lakannut ja koristellut puolen suvun naisten kynnet, viisuja odotellessa!
Viimeistelyksi vielä vihreät pisteet ja ympärille valkoisia pisteitä ja sinivuokot olivat valmiit. Pidän näistä, vaikkakin ensi vuoden äitienpäiväkynsiin pitää olla hankittuna joku hyvä periwinkle! Ehdotuksia?

4 kommenttia:

 1. Sulla on täällä taas niin monet ihanat kynnet, että haluisin kommentoida kaikkiin jotain ylistävää, mutta tyydyn kirjoittamaan kaikki tähän yhteen. Ihanaa, että perustit blogin, on meinaan mun lempparikynsiblogi tällä hetkellä!

  Heitin sulle hasten mun blogiin, mikäli kiinnostaa. :) http://terveisinnoora.blogspot.fi/2014/05/the-totally-doable-i-have-life-challenge.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii kiitos <3 kauniisti sanottu! :D ja kiitos haasteesta, yritän vastailla, ja keksiä kysymyksiä, mutta en lupaa keksiä 11 haastettavaa blogia! Katsotaan kuinka monta keksin! :D

   Poista