maanantai 28. huhtikuuta 2014

POW!!!

Facebookissa on Lakkaushaaste-ryhmä. Idea on se, että joka sunnuntai tulee uusi aihe ja sitten on viikko aikaa toteuttaa oma tulkinta aiheesta. Tämän viikon aiheena on "Räväkät kynnet". Aloimme kynsiystäväni Kristan kanssa miettiä, mikä olisi räväkkää. Päädyimme neonkeltaiseen, mustaan ja sarjakuvamaiseen POW!! -ilmaisuun! :D Sovimme, että toteutamme kumpikin näillä tunnisteilla omamme ja linkitämme blogit sitten ristiin. Eli kunhan Krista saa valmista, niin näemme hänenkin toteutuksensa. Ja sehän tulee tässä: Kädet tärisee -blogi: http://kadettarisee.wordpress.com/2014/04/28/lakkaushaaste-ravakka-plus-oma-haaste/
Oma toteutukseni on lähes syvältä ja poikittain... Noh, huomenna tehdään jo vappukynsiä vappumekkoon sovittaen, joten eiköhän näillä yhden päivän pärjää.
Alla on kaksi kerrosta Orlyn Glowstickiä, joka peittää vähän huonosti. Päällä vielä kaksi kerrosta The nail junkien banaani-glitterneonjellyä, joka ylläri ylläri ei sekään peitä yhtään sen paremmin. Tässä siis suurin fail.  Noooooh, onneksi musta leima vähän peittää huonoa lakkausta. Ylipäätäänhän neonkeltainen on mulle oikein mieluinen väri, eikä tässä lopputuloksessa kokonaisuutena mitään vikaa ole. Aksenttikynnessä on Kikon tekstuurilakka 646. Leimat on tehty Moyou laatasta Pro collection 15 ja pikkurillin kuvio on Cheekyn  jumbolaatasta Musical nails.
Että semmoisia tänään, huomenna toivottavasti paremmalla peittävyydellä! =)


7 kommenttia: