keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Liebster award

Kiitos haasteesta Satsuli Satun-kynnet blogista ! Vastaan 11 kysymykseen ja kysyn 11 uutta kysymystä, mutta en nyt haasta ketään, mutta toivon, että joku haluaisi vastata munkin kysymyksiin. Feel free! :) Ilmianna itsesi sitten kommenteissa!!


1. Mitä tykkäät tehdä vapaa-aikanasi? Muutakin kuin kynsienlaittoa ;D

Minä tykkään olla perheeni kanssa, lisäksi harrastan lentopalloa seuraamalla omien tyttöjen pelejä ja myös liigapelejä, etenkin Hurrikaani Loimaata tulee seurattua. Tykkään myös leipoa ja kokkailla sekä laulaa. Myös muoti on lähellä sydäntä.

2. Millaista musiikkia kuuntelet? 

Tykkään tosi monenlaisesta musiikista, mutta kaikkien aikojen suosikkibändi on Ultra Bra. Kuuntelen mielellään myös ihan viimeisintä listapoppia ja teinimusiikkia, työsuhde-etuna! :D

3. Mikä on vaikea kynsienkoristelutyyli sinulle?


Kaikki freehand -jutut, koska en juurikaan osaa piirtää. Ranskis on toinen, niistä en vaan oikeen pidä.

4. Mikä on mieleenpainuvin elokuva/ kirja, jonka olet katsonut/ lukenut?


Elokuvista ehdottomasti Schindlerin lista. Kirjoista ehkä Nancy.

5. Minne haluaisit matkustaa?


Mä olen tosi huono matkustamaan. En lennä minnekään, jos ei oo ihan välttämätöntä. Tykkään matkustaa autolla, laivalla ja junalla. Pietari on mun ikisuosikkikaupunki. Mutta juuri nyt mieli tekee Norjaan!!

6. Millainen tyyli sinulla on?


No tuota, aika persoonallinen? Värikäs? Yhdistelen mielellään värejä ja kuvioita. Tykkään reippaista ja iloisista väreistä ja kuoseista. Teetän paljon vaatteita ja ostan kankaita netistä. Tykkään kengistä ja laukuista ja koruista yli kaiken. Omaperäinen tyyli, sanoisin, tai ainakin pyrin siihen.

7. Omistatko lemmikin? Minkä?


Ei lemmikkiä, olen allerginen pahasti esim. kissoille ja kaneille. En ole niin sanotusti eläinten ystävä vaan enemmän ihmisten ystävä! :D

8. Onko/oliko sinulla suunnitelmia kesälomalle?


Mä olen siinä iloisessa ammatissa, jossa on koko kesä keskeytystä työstä ja syksyllä taas jatketaan oppilaiden kanssa touhuamista. Ei ole ollut isoja suunnitelmia, rippijuhlia vietetään ja ehkä vähän synttäreitäkin juhlitaan, ja ehkä sinne Norjaan autoillaan, mutta muutoin haluan mökkeillä ja vaan olla ja rentoutua, se tulee tarpeeseen. Ehdittiin jo tuossa kesäkuun alussa käydä lentopalloilemassa Vaasan Power Cupissa, se kuuluu aina kesäohjelmaan!9. Tilaatko jotain lehteä, boxia tai muuta? Mitä?

Ei lehtiä, ei boxeja. Ostan mielellään ihan sitä mitä juuri haluan lukea ja käyttää.

10. Mikä tekee sinut onnelliseksi?


Elämä. La dolce vita!

11. Kerro itsestäsi joku ominaisuus.


Minulla on mystinen taito ymmärtää ja tulla hyvin toimeen teinien kanssa. Rakastan työtäni yläkoululaisten parissa. Jollekulle voisi olla kauhistus mennä 25 teinin kanssa tekemään töitä edes tunniksi, mulle se on elämän suola! 

Ja uudet kysymykset:
1. Pidätkö itsestäsi?
2. Tykkäätkö sisustaa?
3. Mikä on suosikkijäätelömakusi?
4. Kuinka pitkä olet? Onko siitä ollut sinulle haittaa/hyötyä?
5. Mitä teet työksesi?
6. Mikä on suosikkikynsilakkamerkkisi?
7. Millainen perhe sinulla on?
8. Tykkäätkö laulaa karaokea?
9. Mikä on suosikkiurheilulajisi?
10. Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?
11. Oletko onnellinen ihminen? 
4 kommenttia:

 1. Hämmästelen sun kykyä toimia teinien kanssa o.O mulla on jo tuskaa kahdessa hoitolapsessa... mutta voisin ehkä vastailla sun kysymyksiin jos ehdin koska kaikki tämmöiset jutut ystäväkirjoista haasteisiin on aina hauskoja täyteltäviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus hämmästelen sitä itsekin, mutta ehkä se on niin kuin eläintenkin kanssa, että niille ei saa näyttää, että pelkää! :D :D Lol! Mutta siis, siinä teini-iän myrskyssä on jotain kiinnostavaa ja niissä tilanteissa, kun solmut aukeilevat on hienoa olla mukana. :) Kiva kun täyttelet!! <3

   Poista
 2. Olipa mukava kun vastailit tähän, näitä on aina kiva lueskella ja samalla oppii jotai toisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on totta!! =) Oppii vähän tietämään ihmistä kynsien takana! :D

   Poista