lauantai 21. helmikuuta 2015

Miittikynnet

Voi että, silloin ku ajattelee jotain tosi kivaa ja hienoa tekevänsä, niin eipä vaan ei suju. Höh! Mutta tuli näistä kumminkn aika kivat, väriyhdistelmä on musta sopivan erikoinen ja tuo leima nätti, kun täyttää koko kynnen. Pisteenä iin päällä ihanat kristallit. Onhan näissä jotain tyylikästä? :D Eli ei yhtään mun näköset!
Mutta alla siis kaksi kerrosta Opin Hawaii-kokoelman Just lanai-ing aroundia, needless to say, aivan tykkilaatu! Helppooo! Sitten leimat Born pretty storen laatasta luonnonvalkoisella. Vähän tylsältä näytti tässä vaiheessa, joten öööö nappasin sinisen mundon ja maalasin käsin noita kiehkuroita piiloon ja pilkutin pikkukukat. Viimeistely sitten sinisillä kristalleilla. Kyllä kimaltaa ja mitä enemmän näitä katselen, niin sitä enemmän tykästyn.
Meillä on siis Turun alueen kynsimiitti illalla. Odotan innolla mitä tulevan pitää. Olen niin ihmisrakas, että on kiva käydä tällaisissa tapaamisissa, joissa on mahdollisuus saada uusia tuttavia. Miittipussejakin on kuulemma luvassa, joten niistä tuotteista postaus sitten huomenna, ettei unohdu ensi viikon kiireissä, kun taas palaan töihin.




12 kommenttia:

  1. Mitä nämähän ovat upeat niinku yleensäkin sun lakkailut =)

    VastaaPoista
  2. Ihana lakkaus, tykkään ko-vas-ti! Ilo odotella Just Lanaing Around lakkaa saapuvaksi itsellenikin, jos sen kanssa saa näin kauniita kynsiä aikaisiksi. :)

    Mukavaa miitti-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!! on se vaan tosi hurmaava, sekä sävy että koostumus!! :D

      Poista
  3. Mielettömät! Sulla on aina niin ihanan ennakkoluulottomia värikokeiluja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ^_^ kauniisti sanottu! ehkä ennakkoluulottomuus is my middle name? :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. kiitos! <3 =) kurkin näitä vähän väliä, et kai nää sit on kivaT! :D vähän taas epäjuttamaisen tyylikkäät, mut näillä mennään, vaatetus ja asusteet kompensoi :D

      Poista
  5. Oihh miten ihanat! Nuo siniset kristallit on kyllä piste iin päällä,ei vitsit ku on upeat! <3 Ui ompa kiva juttu et pääset miittiin mukaa. :) Täälä sitte oottelen miittipussin sisällöstä juttua.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) juu etenkin varjossa ne pääsee todella oikeuksiinsa muovistrasseihin verrattuna! ja sitä juttua tässä juurikin väsätään, oli kiva miitti ja aika meni ihan siivillä!! :D

      Poista