torstai 7. elokuuta 2014

Namskis mansikoita!

Mansikkakynnetkin oli tältä kesältä vielä tekemättä, vaikka mansikkakausi melkein jo menikin! Asia oli korjattava.
En ole tosiaan mitenkään loistokas vapaalla kädellä taiteilija, mutta kaikessa epätäydellisyydessään näistä tulikin aika kivat, sopivan epäsymmetriset. Valkoisia pilkkuja roiskin viimeiseksi ehkä vähän liikaakin, mutta lopputulos jees täksi päiväksi. :)
Alla punainen Maybellinen lakka lituskaisesta pullosta, nimeä en muista, mutta yksi mun suosikkipunaisista, ja sutikin on kiva. Pilkut on leimattu Mundon lakalla Moyoun laatasta ja tosiaan vapaalla kädellä piirretty loput eri värisillä vihreillä lakoilla ja valkoiset pilkut Sally Hansenin nail art -kynällä. Lähikuvata näkee, että jälki on kaikkea muuta kuin tasaista ja siistiä, mutta tuosta molempien käsien yhteiskuvasta näkee, että kivoilta näyttävät silti, kokonaisuutena. Makoisaa päivää kaikille!! :)
Ja MUISTUTUS, pari postausta sitten kerroin ekasta blogiarvonnastani, vielä on sunnuntai-iltaan asti aikaa osallistua!! =)





13 kommenttia:

  1. No ovatpas vallan söpöt kynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^_^ eikös vaan olekin? =) tykkään! kiitti sulle! :)

      Poista
  2. Nää on ihanat, kauniit, upeat, herkulliset...! <3

    VastaaPoista
  3. Tosi hauskat kynnet! Ja mun silmään ei ainakaan mitään epätäydellisyyksiä osu :P

    Itse en ole vielä mansikkakynsiä ehtinyt tekemään, kiiwi-, appelsiini ja vesimelonikynnet on kyllä väsäilty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! onhan niissä, pilkut on pöö ja nuo käsinmaalailut nooooh persoonalliset? :D mutta hei, kerrohan miksi mun tulee kiivikynsistä aina mieleen jotain perverssiä?? :D

      Poista
    2. No käsinmaalauksien on tarkotuskin olla persoonalliset! :D Mutta tuohon en osaa vastata! Kiivikynsistä vois tulla perverssit jos yrittäis tehdä sellaset miltä se ulkokuori näyttää :D:D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. kiitos Sissi! ^_^ ensi vuonna pitää tehdä aiemmin jo! :D

      Poista